Simona Ionescu / Redactor Șef

Baba Vanga, previziuni înfricoșătoare pentru următorii ani. E groaznic ce a văzut „Nostradamus al Balcanilor”

Baba Vanga, previziuni înfricoșătoare pentru următorii ani. E groaznic ce a văzut „Nostradamus al Balcanilor”
A fost renumită pentru darul incredibil cu care a fost înzestrată și nimeni nu i-a contestat vorbele.

Se spune că Baba Vanga a știut tot ce se va întâmpla cu omenirea, dar predicțiile sale despre viitor se opresc în anul 5076.

Clarvăzătoarea a făcut preziceri cutremurătoare despre anul acesta când a vorbit despre o țară unde se vor testa arme biologice pe oameni. De asemenea, a spus despre explodarea unei centrale nucleare, dar și un atac al extratereștrilor. Despre 2024, Baba Vanga nu a lăsat nici o profeție apocaliptică, ceea ce înseamnă că vom avea ocazia să răsuflăm ușurați.

În 2028 va apărea o nouă formă de energie

Nici în 2028 nu va fi chiar atât de rău, spune Baba Vanga, care susține că va apărea o formă nouă de energie, iar oamenii nu vor mai suferi de foame.

O situație va fi în anul 2033, când gheața de la poli se va topi și nivelul apelor va crește. Pentru 2046, Baba Vanga vine cu vești despre populația omenirii și susține că vom avea parte din ce în ce mai multe cazuri de clonare.

Cine a fost Baba Vanga

Baba Vanga a văzut lumina zilei pe 31 ianuarie 1911 în Bulgaria și a primit numele de Vanghelia Pandeva Dimitrova. Până la 12 ani a avut o viață lipsită de griji și probleme, dar în urma unei furtuni, și-a pierdut vederea și a devenit în timp una dintre cele mai mari prezicătoare ale lumii.

Printre cele mai importante lucruri pe care ea le-a prezis a fost data morții lui Stalin, atentatele teroriste din 11 septembrie 2001 împotriva Statelor Unite, dar și dezastrul de la Cernobîl sau scufundarea submarinului rus Kursk. Din nefericire, lipsa vederii a făcut-o să nu poată să-și scrie profețiile. Baba Vanga s-a stins din viață în 1996, pe 11 august, la vârsta de 84 de ani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre