Banala lingură de inox vă scapă de mirosul de mâncare de pe mâini. Alte trucuri neștiute

Banala lingură de inox vă scapă de mirosul de mâncare de pe mâini. Alte trucuri neștiute
Miros de usturoi? Mâini pătate de la diferite ingrediente folosite la pregătirea mâncării? Aveți la îndemână cele mai bune soluții.

Mirosul de pe mâini persistă și dacă v-ați spălat de câteva ori? Veți scăpa imediat cu soluții extrem de simple.

Banala lingură de inox vă scapă de mirosul de mâncare de pe mâini. Alte trucuri neștiute

Usturoiul dă un gust incredibil mâncării, însă oricât de mult ați încerca să scăpați de mirosul acestuia nu aveți șanse de izbândă? Ce e de făcut? Luați o lingură de inox și, după ce v-ați spălat foarte bine cu apă și săpun, masați bine cu acest obiect.

Lămâia, cel mai bun prieten al doamnelor

Din cele mai vechi timpuri, gospodinele au folosit lămâia ca soluție inedită pentru a scăpa de neplăcutul miros al mâinilor. Tot ce trebuie să faceți e să tăiați o felie cât mai groasă și să frecați cu ea cu simț de răspundere. Rezultatul este uimitor.

Utilizați zaț de cafea

O altă soluție naturală utilă este și zațul de cafea. Turnați în palme zațul și frecați bine, apoi clătiți cu apă caldă. În final, masați bine mâinile cu o cremă hidratantă. Pentru a înlătura mirosul greu vă puteți ajuta și cu pătrunjel, busuioc sau ceai verde.

Bicarbonatul de sodiu nu trebuie să lipsească din bucătărie

De asemenea, mâinile se pot freca cu sare sau cu bicarbonat de sodiu și mirosul va rămâne doar o neplăcută amintire. Cele două produse sunt cu totul excepționale atunci când mâinile miros a pește. Și zahărul poate să rezolve mirosul neplăcut de pe mâini, cu o condiție însă: să vă spălați bine înainte cu apă și săpun.

Spălați mâinile cu oțet de vin

Un alt truc neștiut, dar folositor este să frecați mâinile cu oțet din vin sau mere, apoi să spălați bine cu săpun. Nu în ultimul rând, pudra de muștar este o minunăție când vine vorba de mirosul de mâncare de pe mâini. Preparați o pastă din apă și pastă de muștar, frecați bine palmele și clătiți apoi cu apă caldă.

Sursă foto: libertatea pentru femei, la provincia