Bancul viral care îl face praf pe Putin: „O coloană a armatei ruse în drum spre Kiev se oprește lângă un deal…” Continuarea e genială

Bancul viral care îl face praf pe Putin: „O coloană a armatei ruse în drum spre Kiev se oprește lângă un deal…” Continuarea e genială
În plin război, oamenii mai găsesc puterea să râdă. Mai ales când e vorba de rezultatul slab și neașteptat al agresorului. Iată bancul care a devenit astăzi viral, despre lupta dintre soldații Rusiei și ai Ucrainei.

O coloană a armatei ruse în drum spre Kiev se oprește lângă un deal. De după el se aude dintr-un megafon:

„Un soldat ucrainean e mai tare decât 10 soldați ruși!”. Iritat, comandatul rus trimite 10 soldați peste deal, se aud împușcături, strigăte, apoi liniște, nici unul nu se mai întoarce.

Iar megafonul: „Un soldat ucrainean e mai tare decât 100 de soldați ruși!”. Enervat, comandantul rus trimite 100 de soldați peste deal.

De data asta se aud și mai multe împușcături, zgomot de lupte, apoi liniște și nimeni înapoi. Aceeași voce: „Un soldat ucrainean e mai tare decât 1000 de soldați ruși!”.

Scos din sărite, comandantul rus trimite o mie de soldați peste deal la atac! Urmează zgomote de mare bătălie, strigăte, răpăituri de gloanțe, apoi iar nimic, liniște.

Apare însă acum un soldat rus grav rănit târându-se spre ai lui. Reușește să ajungă aproape de ei și le strigă cu ultimele puteri: „Nu vă duceți! E o capcană! Sunt doi!”.

Citește și: Viral. Tanc rusesc, furat cu tractorul de un țăran ucrainean! VIDEO. Armata lui Putin se face de râs!

Recomandarile noastre