Cele mai tari bancuri cu pescari. Bunicul lui Bulă a ajuns după gratii după ce „a pescuit fără permis”. Râzi cu lacrimi!

Cele mai tari bancuri cu pescari. Bunicul lui Bulă a ajuns după gratii după ce „a pescuit fără permis”. Râzi cu lacrimi!
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Bunicul lui Bulă ajunge în puşcărie.

– Ce faci, bunicule? De ce eşti aici?

– Păi am pescuit fără permis…

– Şi cât ţi-au dat?

– 25 de ani.

– Nu se poate, ai mai făcut tu ceva.

– Păi, am pescuit cu dinamită.

– Şi? Ce ai prins?

– Ei… trei ştiuci aşa… de vreo 30 cm, doi şalăi de 50 cm şi vreo patru scafandri aşa, mai mititei.

***

Un poliţist trecut în rezervă a hotărât să se ocupe cu pescuitul.  Şi-a cumpărat manuale, undiţe, şi-a făcut rost de momeală şi s-a dus la baltă.  După 4 ore de aşteptare, el reuşeşte să prindă un peşte mic.

Furios, poliţistul îl scoate din cârlig, îl apucă de coadă şi începe să-i tragă palme:
– Spune unde sunt ceilalţi! Spune unde sunt ceilalţi.

***

Un învățător se apucă de pescuit. Ajunge la râu, aruncă undița și după vreo patru ore de așteptare, prinde un pește mic. Îl scoate cu greu din cârlig și-l aruncă în apă zicând:
– Du-te acasă și mâine să vii cu părinții !

***

După o ploaie serioasă, la intrarea unui bar era o băltoacă mare. Un pensionar stătea lângă băltoacă cu o undiţa în mână, mişcând pluta şi cârligul în apă.
Un domn care venea pe trotuar îl întreabă:

– Ce faci aici, tataie?

– Pescuiesc, răspunde pensionarul.

Înduioşat, domnul îl invită în bar, la o băutură. La un pahar de ţuică, domnul se gândeşte să deschidă o conversaţie şi întreabă:

– Şi câţi ai prins astăzi?

– Tu eşti al şaptelea.

Recomandarile noastre