Bancuri în loc de Horoscop

Bancuri în loc de Horoscop
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

– Nu mai rezist, doar de mașini îmi vorbești.
– Și despre ce vrei să vorbim?
– Nu știu, zi și tu ceva despre Amor…
– Amor?! Amor? Amor…tizor!

***

Într-o zi, plimbându-se pe stradă, un important șef de partid politic a fost accidentat de un camion și a murit. Sufletul său s-a ridicat la cer și iată-l față în față cu Sfântu’ Petru:

– Bine ai venit în Rai! zice Sfântu’ Petru. Înainte de a intra, ar fi o problem. Vezi tu, foarte rar un politician de talia ta ajunge aici și nu prea știm ce să facem cu tine. Vei petrece o zi în Iad, apoi una în Rai. După aceea, poți să alegi locul unde să-ți petreci eternitatea.

Fostul politician a fost condus la ascensorul care l-a dus în Iad. Ușile s-au deschis și a apărut un teren de golf elegant. Se vedea și un club. Foștii colegi de partid și parteneri de afaceri decedați erau acolo, îmbrăcați elegant.

Au venit să-l salute, l-au îmbrățișat și și-au amintit de timpurile bune. Au jucat o partidă de golf, au cinat împreună la club. Au mâncat manguste și caviar, iar noaptea au petrecut în compania unor tinerele frumoase.

Politicianul s-a întâlnit cu Diavolul cel mare, care a spus glume și a dansat. Nici nu și-a dat seama când s-a facut ora de plecare. Toți l-au condus la ascensor.

A venit rândul să meargă și în Paradis.  Fostul politician a petrecut următoarele ore de pe un norișor pe altul, atingând harpa și cântând.

Sfântu’ Petru a revenit:

– Ai petrecut o zi în Iad și una în Rai. E momentul să alegi!

Omul s-a gândit un moment, apoi a spus:

– Raiul este chiar frumos, dar cred ca mai bine m-aș simti in Iad.

Sfantu’ Petru l-a însoțit la ascensor și l-a coborât în Infern. Când s-au deschis ușile, s-a trezit în mijlocul unui teren uscat, acoperit cu tot felul de mizerii. Și-a văzut prietenii îmbrăcați în zdrențe, scotocind prin gunoaie. Diavolul cel mare l-a întâmpinat.

– Nu înțeleg, bâgui politicianul, ieri am fost aici și erau femei frumoase, teren de golf, am mâncat bunătăți și ne-am distrat de minune. Și acum tot ce aveți este un teren uscat, plin de porcării, și prietenii mei par niște amărâți.

Diavolul cel mare zâmbi și zise:

– Ieri eram în campanie electorală.


Bancuri în loc de Horoscop

Bulă, la fel de celebru ca și Nicolae Ceaușescu. Românii făceau haz de necaz

Recomandarile noastre