Cea mai scumpă mașină din lume costă 28 milioane de $. Cine sunt proprietarii. FOTO

Cea mai scumpă mașină din lume costă 28 milioane de $. Cine sunt proprietarii. FOTO
Cei care își doresc cea mai scumpă mașină din lume trebuie să scoată din buzunar fabuloasa sumă de 28 milioane de dolari. Presa internațională speculează deja cine ar deține această bijuterie de autovehicul.

Cea mai scumpă mașină din lume și-a găsit proprietarii. Și toată lumea speculează deja cine ar fi aceștia. Săptămâna aceasta, Rolls-Royce a dezvăluit cabrioletul Boat Tail de 28 de milioane de dolari pentru un client care se bucură în mod clar de lucrurile mai fine din viață, cum ar fi o punte din spate care conține un set de picnic și un frigider dublu pentru a menține șampania la rece. Zvonurile spun că Beyoncé și Jay-Z ar fi cumpărătorii misterioși. 

„Se crede că această mașină fantastică a fost comandată de Beyoncé și Jay-Z cu toate detaliile sale care se potrivesc cu lucrurile lor preferate”, a declarat o sursă din industrie pentru Telegraph din Marea Britanie. Torsten Müller-Ötvös, CEO al Rolls-Royce Motor Cars, a numit Boat Tail „cel mai ambițios proiect de până acum”.

Cea mai scumpă mașină din lume este un Rolls-Royce. Are mini frigider pentru șampanie

Construit pentru străzile mediteraneene din Riviera Franceză, loc frecventat de Beyoncé, în vârstă de 39 de ani, și Jay-Z, în vârstă de 51 de ani, proprietarii acestui vehicul britanic de lux vor putea sorbi șampanie în timpul picnicurilor în aer liber, deoarece un „frigider dublu găzduiește „vinurile preferate Armand de Brignac”, care pot fi „răcite rapid la exact șase grade”.

Este demn de remarcat faptul că rapperul a vândut un stoc de acțiuni de 50% din Armand de Brignac lui Moët Hennessy în februarie. 

Având un exterior albastru – poate o încuviințare de la fiica cea mare a cuplului, Blue Ivy, în vârstă de 9 ani – mașina de lux are și ceasuri pe două fețe, unul pentru bărbat și unul pentru femeie, de la  Bovet 1822 care pot fi purtate sau folosite ca ceasuri auto.

În timp ce mașina are un preț mare, Beyoncé și Jay-Z, care sunt căsătoriți din 2008, și-o pot permite cu siguranță. Ei au raportat o valoare netă de 500 de milioane de dolari, respectiv 1,4 miliarde de dolari, potrivit Celebrity Net Worth și Forbes.

Foto: Page Six 

Zorba grecul, spectacol în premieră la Teatrul Național din Timișoara

Recomandarile noastre