Bancuri în loc de Horoscop

Bancuri în loc de Horoscop
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro

Un tip și-a tras o gagică și o duce să stea cu el la maică-să. Din prima zi, mama soacră îi pune în vedere fetii regulile casei.

– Mamă dragă, în casă aici sunt o grămadă de reguli, hai să ți le spun de la început să fii pusa în garda și să nu calci pe bec. Cele mai importante sunt astea: când mă vezi cu basmaua pe ambii ochi să nu cumva să îmi cauți de vorba că e jale; când mă vezi cu basmaua pe ochiul stâng, să te pregătești deja de valiză, că e groasa treaba; iar când mă vezi cu basmaua pe celalalt ochi înseamnă că trebuie să fugi că nu mai e de stat aici.

La care fata:

Mamă soacră, m-ai luat prin surprindere. Mie nu mi s-a spus de nicio regulă dar hai să îți spun și eu rugămintea mea: când mă vezi în bucătărie, picior peste picior, cu țigara în mână și cafeaua alături, să știi că mă doare în cot de cum îți stă dumitale basmaua!

***

Se zice că femeile își iubesc mai mult copiii decât soțul. Și totuși pe copii îi lasă uneori cu vecina… pe soț, niciodată…

***

Ce-ar fi spus Frumoasa din Pădurea Adormită azi: dacă mă iubește mă lasă naibii să mă odihnesc!