Bancuri în loc de Horoscop

Bancuri în loc de Horoscop
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

La Radio Erevan se întreabă:

– Este adevărat că cosmonautul Iuri Gagarin a câștigat o excursie în SUA?

– În principiu da, dar nu a fost cosmonautul Iuri Gagarin, ci un pensionar. Care nu se numește Iuri ci Oleg și nici măcar Gagarin ci Gaganov. Și nu a fost în SUA ci în Kiev. Și era vorba nu de o excursie ci de o bicicletă, pe care nu a câștigat-o ci i-a fost furată.

***

Soția mea a fost asistență unui magician mulți ani. A învățat câteva trucuri bune de la el. De exemplu, vin ieri de la muncă, întru în dormitor, ea mă vede și strigă ABRACADABRA. Deodată, ce să vezi? Prietenul meu Răzvan a ieșit dezbrăcat din dulap. Am râs cu lacrimi, săracul Răzvan, mi-era milă de el, cred că se întreba ce dracu’ s-a întâmplat de a ajuns gol la mine-n dulap.

***

Un soț iubitor, aflat în delegație în străinătate, îi trimise soției,  drept cadou de Moș Crăciun, un papagal vorbitor. Când s-a întors acasă  din delegație, și-a întrebat nevasta:

– Spune-mi dragă mea, ți-a plăcut cadoul pe care l-am trimis de Crăciun?

– Da, dragul meu, dar cum eram 10 persoane la masă, a trebuit să mai cumpăr și un curcan.

***

Doctorul stomatolog îi spune, revoltat, pacientului:

– Hei, aceste bancnote sunt false!

La care pacientul îi răspunde calm:

– Dar dintîi pe care mi i-ați pus sunt adevărați?