Bancuri în loc de Horoscop

Bancuri în loc de Horoscop
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un tip a cumpărat un frigider nou pentru casa lui. Ca să scape de cel vechi, l-a pus în fața casei cu un carton pe el, pe care scrie:

– E gratis, îl vrei, ia-l acasă.

4 zile a stat frigiderul acolo și nimeni nici măcar nu s-a uitat la el. A realizat că oamenii erau prea neîncrezători în această ofertă. Așa că a decis să schimbe cartonul:

– Frigider de vânzare cu 100 ron.

A doua zi cineva l-a furat!

***

Discuție între doi iubiți:

– Iubita mea, am început să te iubesc cu adevărat, noaptea mă gândesc neîncetat la tine, am făcut multe împreună, dar mai lipsește ceva!!!

– Wooow ce romantic ești iubi, spune-mi orice!

  • Când pot să te vad demachiată?

***

Femeia: Bei bere?

Barbatul: Da

Femeia: Câte beri pe zi?

Barbatul: De obicei, aproximativ 3

Femeia: Cât de mult plătești pe bere?

Barbatul: 5 dolari, incluzand bacsisul.

(Aici femeia incepe sa se enerveze)

Femeia: Și de cât timp bei?

Barbatul: Cam de 20 de ani, cred

Femeia: Deci, o bere costă 5 dolari și tu bei 3 beri pe zi, care inseamna cheltuieli, în fiecare lună, de 450 $. Într-un an, ar fi de aproximativ 5400 dolari … corect?

Barbatul: Corect

Femeia: Dacă într-un an ai cheltuit 5400 dolari, fara sa tinem cont de inflație, inseamna ca in ultimii 20 ani ai cheltuit 108.000 dolari, corect?

Barbatul: Corect

Femeia: Știi că, dacă nu beai atât de mult bere, că banii ar fi putut fi pusi într-un cont de economii si dupa aplicarea dobânzii pe ultimii 20 de ani, ai fi putut cumpăra acum un Ferrari?

Barbatul: Tu bei bere?

Femeia: Nu

Barbatul: Unde este Ferrari-ul tau?