Bârfoteca. Bianca Drăgușanu își vinde mașina. Pentru ce are nevoie de bani

Bârfoteca. Bianca Drăgușanu își vinde mașina. Pentru ce are nevoie de bani
Bianca Drăgușanu își vinde mașina, un Mercedes GLE Coupe. Pentru ce are nevoie de bani blondina.

Bianca Drăgușanu apare mai mereu în ipostaze care mai care mai luxoase. După ce s-a distrat în Maldive unde a avut parte de tot ce-i mai bun, acum diva a anunțat că își vinde mașina, căci se pare că are nevoie de bani. Dar asta nu este tot. Diva deține două mașini, cealaltă fiind un Rolls Royce și se pare ca și acesta va pleca la alt proprietar. Bianca Drăgușanu își vinde mașina.

Gestul pare o aroganță, mai ales că blondina a achiziționat cele două mașini în iarna 2020. Adică în urmă cu câteva luni. Deși la vremea respectivă era în plin scandal cu Bodi și îl acuza că i-a luat banii și a bătut-o, diva nu a făcut rabat când a venit vorba de mașini scumpe și a scot multe zeci de mii de euro din buzunar pentru a se răsfăța cu mulți cai putere. ”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a reproșat Bianca Drăgușanu lui Alex Bodi la vremea respectivă. 

Bianca Drăgușanu își vinde mașina. Pentru ce are nevoie diva de bani 

Bianca a postat pe Instagram anunțul cu GLE-ul, iar treaba e serioasă. Evident, prețul este unul destul de piperat. Căci blondina cere pe bolidul de lux 77.000 de euro. Cât despre caracteristici, nu putem spune decât că mașina este Coupe și are 82.000 km la bord. 

Conform presei, Bianca ar vrea să strangă banii pentru a-i investi în altă mașină. Anume un Lamborghini Urus care poate ajunge până la prețul de 200.000 de euro. Se vede clar că diva nu se rezumă la mărunțișuri și ține la standarde. 

Foto: Instagram

Alex Bodi stă ca pe ace. Așteaptă verdictul judecătorului. Ce s-a întâmplat la instanță