Bârfoteca. Kim Kardashian și Kanye West au trecut la un nou nivel. Ce s-a întâmplat între cei doi

Bârfoteca. Kim Kardashian și Kanye West au trecut la un nou nivel. Ce s-a întâmplat între cei doi
Kim Kardashian și Kanye West au trecut la un nou nivel. Ce s-a întâmplat între cei doi. Surse apropiate au venit cu noi vești despre divorțul anului.

Zvonurile privind divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West iau amploare. În timp ce dinspre cei doi nu vine nicio declarație, surse au declarat că au trecut la un nou nivel. Kim și Kanye s-au căsătorit în Italia în 2014 și au împreună patru fiice. Pare un drum lung de la idilica nuntă până la ce se întâmplă acum. 

Ultimul sezon din ”Keeping up with the Kardashians” se apropie de final, iar o sursă a declarat pentru revista People că problemele dintre Kanye și Kim vor reprezenta o parte importantă din aceste episoade. Se pare că există un acord de confidențialitate semnat de toate părțile implicate, căci finalul de sezon va rula undeva mai târziu în 2021. 

Kim Kardahisan și Kanye West au trecut la un nou nivel. Kanye și-a făcut bagajul 

kim kardashian nou nivel

Conform surselor, se pare că cei doi nu mai sunt în contact și duc vieți separate. Iar Kim pare împăcată cu posibilitatea de a-și crește copiii singură. ”Kim și Kanye continuă să ducă vieți separate. Nu sunt în niciun fel de contact. Kim are un divorț în plan în momentul în care va fi pregătită”, a declarat sursa. 

De asemenea, Kanye West  pare că a făcut un pas important și a trecut la un nou nivel. Cântărețul și-ar fi luat 500 de perechi de adidași din reședința comună cu Kim. Artistul încă nu și-a mutat toate hainele și ce-i aparține, însă faptul că și-a luat încălțările este un pas important, au mai povestit sursele apropiate celor doi. 

Kim strălucește de când cu divorțul 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Între timp, Kim Kardashian nu pare să fie foarte afectată, cel puțin nu din ce arată. Diva tocmai a lansat un nou parfum pe care îl promovează. De asemenea, aceasta a plecat în vacanță cu fiica ei North și restul femeilor Kardashian/Jenner. Pe contul lui Kim de socializare apar constant poze cu ea în ipostaze sexi, aceasta arătând din ce în ce mai bine. 

Foto: Instagram

Strănepotul neștiut al Reginei Elisabeta II. De ce e fenomenal