Bat clopote de nuntă pentru „Noaptea târziu”. Care dintre componenții trupei își pune pirostriile

Bat clopote de nuntă pentru „Noaptea târziu”. Care dintre componenții trupei își pune pirostriile
Emi, component al trupei „Noaptea târziu” și concurent în show-ul „Te cunosc de undeva” își pune pirostriile.

Nunta lui Emi cu aleasa inimii sale, Mădălina, se face la un an după cererea în logodnă. Emi și-a cerut aleasa inimii de soție la finalul show-ului Asia Express, unde a concurat alături de prietenul și colegul său de la „Noaptea târziu”, Cuza. Cei doi prieteni fac echipă și la „Te cunosc de undeva” în ultimul sezon, al 17-lea, unde au avut o prezență apreciată de jurați, de ceilalți concureți și, mai ales, de public.

Cerere acceptată, bucurie maximă

După ce iubita i-a acceptat cererea, Emi s-a bucurat împreună cu fanii săi, pe rețelele de socializare: „A zis DA! (nu avea încotro) Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună! Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot! Te iubesc!”

Show televizat care i-a despărțit și apropiat pe îndrăgostiți

Emi și Mădălina alcătuiesc un cuplu de mulți ani. Frumoasa tânără a absolvit Medicina Dentară în 2016 și și-a completat studiile cu un master în Implantologie. Se pare că Asia Express i-a apropiat pe cei doi, nu întâmplător la terminarea filmărilor Emi a cerut-o de soție pe cea de care show-ul televizat l-a despărți și îndepărtat pentru o perioadă de timp.

Cei doi, a dezvăluit Emi colegilor săi de la Antena Stars, își doresc o nuntă clasică, în România, cu rudele alături. Mai au doar să se pună de acord asupra datei fericitului eveniment. Cel mai probabil, nunta va avea loc la anul: „Încă nu ne-am pus de acord, dar cam ăsta e planul. (…) Vom face în România. Eu sunt puțin mai clasic și ea la fel. Avem foarte mulți invitați din familie, foarte multe rude”, a dezvăluit, fericit, artistul.

Noaptea Târziu este o trupă ce a luat naștere în anul 2014 și a devenit rapid cel mai de succes proiect format din vloggeri care parodiază cele mai mari hit-uri. Cuza, Emi și Cucu, așa cum sunt cunoscuți în mediul online, sunt membrii acestui proiect.