„Bătaia” continuă în familia Reghecampf. Ce face mama Asianei Peng, nora antrenorului

„Bătaia” continuă în familia Reghecampf. Ce face mama Asianei Peng, nora antrenorului
Mama fostei gimnaste Asiana Peng, Silvana, face eforturi disperată să-și caute dreptatea.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, nu ține cont de hotârârea definitivă a instanței, dar Silvana Peng nu se lasă.

„Bătaia” continuă în familia Reghecampf. Ce face mama Asianei Peng, nora antrenorului

Ministrul Sportului nu a fost interesat de hotârârea definitivă a instanței prin care era obligat să comunice un act administrativ, privind anumite sume de bani încasate de antrenorii Mariana Bitang și Octavian Bellu. Acum, Novak va trebui să plătească și cheltuielile de judecată pe care le-a făcut Silvana Peng, care se ridică la suma de 900 de lei.

Asiana, exclusă din lotul olimpic de gimnastică

În anul 2015, Asiana a fost dată afară din lotul olimpic de gimnastică, iar mama sportivei a lua foc. Femeie hotărâtă ea i-a denunțat la DNA nu doar pe antrenorii Octavian Bellu si Mariana Bitang, ci și Federația de Gimnastică, pentru abuz în serviciu.

De asemenea, Silvana a mers mai departe și a mers și la Consiliul National de Combaterea Discriminarii, unde a făcut plângere pentru rele tratamente și rasism, fiica ei fiind dată la o parte din cauza originii chineze a tatălui său. Războiul nu s-a terminat nici acum.

Silvana, chemată în instanță

Nici Federația Română de Gimnastică nu a fost cu mâinile în sân și a chemat-o în judecată pe Silvana Peng. Acesteia i s-au solicitat daune de 100.000 de euro, pentru defăimare, dar magistrații au respins acuzația.  „Novak, ministrul tineretului și sportului, să sară cu cei 900 lei, pe care mi-i datorează.

Și să arate transparent românilor cum, șezând, iei 14400 lei pe lună fără contract, fără fișa postului prin OM MTS 1638/23.12.2013! Eduard Novak a contestat, cu renta lui viageră de 16.600 lei pe lună, executarea mea silită făcută față de MTS”, a declarat Silvana Peng, după decizia instanței din 20 septembrie 2002.

I-au furat Asianei parte din indemnizație?

Dar asta nu e tot, pentru că Silvana a reușit să găsească și niște documente contabile ale Federației, unde se vedea cum antrenorii luau 7.200 de lei pe lună, ca voluntari și susține că fiicei sale i-ar fi fost „furată” o bună parte din indemnizaţie. „În 2016, mi-au intentat proces mai marii potenți ai FRG și m-au târât prin instanțe, pe banii FRG. Domnul Novak să scoată, acum, la vedere OM MTS 1638/23.12.2013 și să arate cum încasează niște unii 14.400 lei/ lună fără a presta?!

Cum au încasat Bitang și Bellu, în martie 2016, 14.400 lei ? La vedere, transparent, să vadă toți românii cum unii grei iau bani grei fără fișa postului! Doamna Bitang m-a amenințat, in direct, când a intrat pe TV! (…) Cum e posibil sa îți bați joc de copiii munciți din greu, zilnic, zilnic peste un deceniu ai României?!

De ce nimeni, nicicând, nu a ridicat problema acestor gimnaste de performanță ale României, timp în care greii căpușează și halesc bani grei și nu răspund în fața legii și a națiunii? (…)  Cer ca toți, individual și colectiv, să răspundă pentru fiecare leu încasat fără nicio înaltă performanță sportivă la Jocurile Olimpice. (…) ”, a mai dezvăluit Silvana Peng pentru Click.

Sursă foto: instagram