Ben Affleck este cel mai grijuliu „ex”. Iată cum e alături de fostele sale

Ben Affleck este cel mai grijuliu „ex”. Iată cum e alături de fostele sale
Cuplurile din showbiz-ul de peste ocean sunt, deseori, un exemplu de coparentare, e și cazul cuplului Ben Affleck și Jennifer Garner. Cei doi au împreună un fiu și două fiice și fac totul pentru ele.

Ben Affleck este cel mai grijuliu „ex”, el și Jennifer Garner, fosta sa soție, au fost surprinși împreună luându-și fiul după ora de înot, la câteva zile după ce actorul s-a aflat în compania fostei sale logodnice, Jennifer Lopez, pe care pare că o alină după separarea de cel cu care trebuia să se căsătorească.

La scurt timp după ce a anunțat oficial ruperea logodnei cu Alex Rodriguez, Jennifer Lopez a fost surprinsă în compania lui Ben Affleck. Cei doi au fost surprinși ieșind dintr-un SUV care părea să aparțină vedetei Hustlers, scrie Daily Mail.

Ben Affleck și Jennifer Garner au grijă împreună de copiii lor

Acum Ben, vedeta din Liga Justiției, a fost surprins alături de fosta sa soție. Atât el cât și Jen erau îmbrăcați lejer și confortabil, ca pentru o ieșire nepretențioasă „în familie”.

Ben și-a evidențiat corpul puternic într-un pulover negru cu mânecile suflecate, în timp ce avea un tricou cărbune pe dedesubt. Purta jeans negri și a adăugat un strop de culoare cu prețioșii sneakers din picioare, Golden Goose, verde și alb. Ca de obicei, nu i-a lipsit din mână un pahar cu ceva de băut. Nu era cafea de data aceasta, ci o băutură răcoritoare cu lămâie.

Ben și Jen sunt un model de coparentare angajată de când și-au anunțat separarea cu aproape șase ani în urmă. Și Ben Affleck, în vârstă de 48 de ani, și Jennifer Garner, în vârstă de 49 de ani, și-au menținut sâmbătă angajamentul, când și-au unit forțele pentru a-și susține fiul, Samuel, în vârstă de nouă ani, la cursul său de înot din Los Angeles.

Ben și Jennifer, părinți implicați

Jennifer arăta relaxat într-un tricou cu dungi albe, pe care îl purta băgat în blugii cu talie înaltă – mom jeans. De asemenea, a încălțat adidași albi și purta părul lung și brunet lăsat pe umeri. Atât ea, cât și actorul devenit regizor, purtau măști pentru a încetini răspândirea coronavirusului. Surprinși la gardul clubului de înot, cei doi păreau să aibă o conversație prietenoasă în timp ce priveau după Samuel care înota în piscină.

Aparent lipseau ceilalți doi copii ai lui Ben și Jennifer, fiicele lor Violet, 15 ani, și Seraphina, 12 ani. În ciuda faptului că au fost separați de ani de zile și au divorțat oficial din 2018, Ben și Jennifer au menținut relații de prietenie și se reunesc în mod regulat pentru a-și întreține copiii. Cei doi au fost văzuți anterior la jocurile și antrenamentele de baseball ale lui Samuel și au petrecut timp împreună ca familie la sărbători.

Ben Affleck este cel mai grijuliu „ex”

Pe cât de frumos se poartă cu fosta sa soție, pe atât de grijuliu e și cu altă fostă iubită și logodnică, Jennifer Lopez. Ben Affleck, 48 de ani, a fost surprins în compania acesteia, plecând cu un SUV alb. S-a întors la hotelul din Bal Air trei ore și jumătate mai târziu, conform Page Six.

Regizorul Argo pare să fi avut mai multe întâlniri cu Jennifer. Anumite surse spun că sunt doar prieteni, nefiind nimic altceva între ei. Momentan. Pe de altă parte, Jennifer a rămas în relații bune cu foștii ei. Ea și fostul ei soț Marc Anthony au continuat să-și crească împreună gemenii Emme și Max, de 13 ani. În plus, ea și A-Rod par a fi rămas în relații agreabile și vor continua să păstreze interesele comerciale pe care le-au început în timpul relației lor, care a început în 2017.

Relația lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez a început în iulie 2002 după ce au lucrat împreună la comedia romantică Gigli. Cei doi s-au logodit în noiembrie 2002, dar au sfârșit prin amânarea nunții din septembrie 2003 și s-au despărțit la începutul anului 2004. Actorul a confirmat într-un profil al New York Times din 2020 că el și Jennifer încă au o relație de prietenie. „Țin legătura periodic cu ea și o respect mult”, a spus el, înainte de a-i complimenta filmul Hustlers.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Pepe și Raluca împreună. Mesajul artistului: „Doamne, ajută-ne să învățăm să iertăm

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre