Beyoncé și Adidas oferă până la 1.000 de dolari celor afectați de furtuna de iarnă

Beyoncé și Adidas oferă până la 1.000 de dolari celor afectați de furtuna de iarnă
Fundația BeyGOOD a lui Beyoncé ajută locuitorii din Texas care au fost afectați de o furtună severă iarna aceasta.

Queen B colaborează cu Adidas și Bread of Life, o organizație de ajutorare la dezastrele din Houston. Beyoncé și Adidas oferă până la 1.000 de dolari celor afectați de furtuna de iarnă. Oferă subvenții de până la 1.000 de dolari (aproximativ 715 lire sterline).

Probleme cu apa din cauza furtunii

 Beyoncé și Adidas oferă până la 1.000 de dolari celor afectați de furtuna de iarnă. Milioane de texani se confruntă cu deficiențe de apă după ce furtuna a provocat spargerea țevilor.

Stațiile de epurare au revenit, perturbând serviciile și contaminând aprovizionarea. Oficialii statului le-au sugerat celor șapte milioane de oameni din zonă să fiarbă apa de la robinet înainte de a o bea, după câteva zile de temperaturi scăzute.

Furtuna a provocat, de asemenea, întreruperi pe scară largă, lăsând milioane de oameni fără energie timp de mai multe zile. Vreamea a adus temperaturi record în Texas săptămâna aceasta, duminica termometrele scăzând până la minime de minus 18 grade Celsius (-18C).

Mai multe persoane și-au pierdut viața

Cel puțin 21 de persoane și-au pierdut viața din cauza furtunii, cu decese înregistrate în Tennessee, Texas, Kentucky și Louisiana.

Contul oficial BeyGOOD a postat pe Twitter: „Vizitațo @BreadofLifeH pentru mai multe informații despre asistență. Trimitem rugăciunile noastre celor afectați de furtuna din această iarnă”.

Beyoncé și Jay-Z de Valentine’s Day

Ultima apariție publică a lui Beyoncé a fost una de senzație, ca de obicei. Sărbătorind ziua iubirii, și-a accesorizat ținuta cu obiecte roșii. Cântăreața avea ochelari de soare stacojii, o geantă de mână roșie și de asemenea, o pereche de pantofi cu toc roșii. Jay-Z a purtat o ținută all black, acoperindu-și fața la ieșirea din restaurant.

În 2001 Beyoncé și Jay Z au apărut pe coperta revistei Vanity Fair Music. Jay Z declara zece ani mai târziu că în perioada respectivă ieșeau la primele întalniri. ‘03 Bonnie And Clyde’, piesă lansată în 2002, este primul duet al cuplului. Aceștia cântă despre iubire și o posibilă relație. Cei doi și-au făcut prima apariție ca și cuplu la premiile MTV VMA din 2004.

Ce se întâmplă cu Lidia Buble? A luat-o pe câmpii sau face mișto de pițipoance și fanii lor?