Bianca Drăgușanu a aflat abia acum ce înălțime are. Ceea ce știa nu era real – Exclusiv

Bianca Drăgușanu a aflat abia acum ce înălțime are. Ceea ce știa nu era real – Exclusiv
Bianca Drăgușanu este una din cele mai urmărite și controversate vedete din showbizul autohton. Chiar dacă e adesea criticată pentru stilul ei de viață, lumea vrea să știe ce face, cu cine și de ce.

Românii au aflat de Bianca Drăgușanu în 2001, când aceasta a participat la emisiunea „Din Dragoste”, prezentata de Mircea Radu. De atunci au rămas cu ochii pe ea. Fiecare apariție a tinerei făcea valuri. Ulterior, au apărut relațiile ei, care au fost intens comentate. Certuri, împăcări, două mariaje. De pe urma unuia s-a ales cu fiica ei, Sofia, care îi împlinește existența.

Apoi au mai fost operațiile estetice. Bianca Drăgușanu este „regina” intervențiilor de înfrumusețare: și-a pus sâni, și-a operat ochii, nasul, talia. Apoi și-a umplut buzele cu acid hialuronic, iar lista poate continua. Ani la rând a fost blondă. Era și creață la începutul carierei. „ca un bichon maltez”, spune Bianca Drăgușanu, care, după doi ani în care nu  și-a mai vopsit părul, ca să îl îngrijească, a devenit șatenă.

Bianca Drăgușanu a trăit, până acum în eroare. Habar nu avea cât măsoară

Silueta Biancăi Drăgușanu a fost mereu subiect de discuție în lumea mondenă. Cât de subțire are talia, cât de mare îi e posteriorul, ce înălțime are și cât poartă la pantofi. Când toată lumea credea că le știe pe toate despre iubita lui Gabi Bădălău, și când ea însăși era convinsă că știe ce dimensiuni are, tocmai a aflat în ce eroare a trăit toată viața ei.

Ea s-a măsurat și a constatat că are cu totul altă înălțime decât știa. O prietenă a măsurat-o cu un telemetru. „Am 1,82 cm. Eu credeam că am un metru 80, între timp mi-au mai crescut doi centimetri (…)”, a spus Bianca Drăgușanu, concluzionând că e „ditamai femeia”. Mai precis, aparatul a indicat că Bianca Drăgușanu are o înălțime de 182,6 centimetri.

De cinci ani vedeta plătește amenzi de circulație pentru că nu are unde parca

Bianca Drăgușanu  a avut o ieșire violentă în legătură cu lipsa locurilor de parcare din sectoarele 1 și 2 ale Capitalei. „V-ați întrebat vreodată unde se duc nbanii pe amenzi?” – și-a chestionat șatena fanii. Vedeta în vârstă de 40 de ani a povestit cât de nervoasă este pe situația locurilor de parcare lipsă, după ce tocmai a luat 700 de lei amendă pentru parcare. Ea a recunoscut că, de ani buni, plătește constant amenzi pentru că nu are unde să își parcheze, civilizat, mașina.

„Unde ***** voștri sunt locurile de parcare sau unde se duc banii ăștia? Unde se duc banii ăștia, că vreau să știu! De cinci ani plătesc amenzi, că parchez un pic strâmbă mașina, lângă trecerea de pietoni. Dar niciodată pe trecerea de pietoni, dar lângă. În apropiere. Că nu ai unde, în **** tăi! Unde să parchezi mașina dacă nu ai unde, pe Lună?!”, a izbucnit Bianca Drăgușanu.

Sursa foto / video: Instagram