Bianca Drăgușanu continuă să își surprindă comunitatea creată în mediul online. Vedeta le-a promis urmăritorilor săi că în curând va face dezvăluiri incredibile despre povestea vieții sale din ultimii doi ani, făcându-i pe toți să se gândească la relația cu Alex Bodi. Să fie oare vorba de o despărțire definitivă sau de continuarea spectacolului care le aduce celor doi notorietate și zeci de mii de like-uri pe rețelele de socializare?

Bianca Drăgușanu va face un anunț șoc

Bianca Drăgușanu și Bodi au trecut prin multe despărțiri și împăcări. După postările făcute de ei în mediul online, pare că și-au spus din nou adio. Cei doi nu au confirmat acest lucru, dar nici nu au infirmat.

Bianca le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe Instagram câteva gânduri care o apasă de ceva timp. Vedeta le-a promis fanilor că, destul de curând, va face dezvăluiri incredibile despre lucrurile cu care s-a confruntat în ultimii doi ani din viața sa. Și a postat iar un text emoționant, care stoarce lacrimi când e vorba de violența asupra unei femei.

Serialul Drăgușanca și Bodi continuă la TV?

Anunțul vedetei i-a dus pe unii dintre cititori cu gândul la relația cu Alex Bodi. Alții au speculat însă, că este vorba despre pregătirile pentru un posibil reality show. Ei intuiesc că Bianca și Bodi se pregătesc să semneze un contract pentru un reality show cu vreo televiziune, după  modelul Brigitte-Florin Pastramă. Nu-i de ignorat ipoteza, deoarece Rețete și Vedete a avut confirmarea că, în vara acestui an, cuplul Bianca- Bodi a avut o negociere cu postul Antena Stars, însă nu s-au înțeles la preț.

”Am decis astăzi să încep să vă spun una dintre poveștile vieții mele și mai bine zis, un început, apoi un cuprins, apoi un deznodământ și un final incredibil. Stați aproape pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează, despre fabuloasa poveste din ultimii 2 ani din viața și fabuloșii ultimii 4 ani din viața mea în care a apărut și Sofia. Dumnezeu trimite cele mai grele bătălii celor mai puternici soldați. Și da, eu mă consider un soldat puternic din toate punctele de vedere. Eu sunt puternică pentru că iert, cred și vreau. Eu vreau ca toată lumea să fie împăcată cu sinele, în primul rând. În momentul de față, mă apasă așa ceva, mă apasă că trebuie să vă spun adevărul. Adevărul pe care voi îl știați, îl bănuiați și pe care voi m-ați sfătuit de foarte multă vreme să vi-l spun și să mi-l asum”, a spus Bianca pe Instagram Stories.

Așteptăm cu interes dezvăluirile promise, ca să știm dacă e vorba de ajutor umanitar sau de ajutor financiar.

Supa-cremă de ciuperci și secretele ei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri