Bianca Drăgușanu, implicată în dosarul lui Alex Bodi? Noi informații

Bianca Drăgușanu, implicată în dosarul lui Alex Bodi? Noi informații
Un dosar complex de proxenetism care se întinde în mai multe țări europene, dar care pare să se îndrepte spre o rezolvare. Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost arestat în acest dosar.

Alex Bodi a fost arestat acum 2 săptămâni, într-un dosar de proxenetism care se întinde în mai multe țări europene. Au apărut informații șocante.

Bianca Drăgușanu, implicată în dosarul lui Alex Bodi?

Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Silvia Sălăgean, le-ar fi povestit anchetatorilor că a fost prostituata lui pentru mai mult timp și că ar fi plănuit același lucru și pentru Bianca Drăgușanu, după cum am scris în articolele anterioare, când procurorii și polițiștii DIICOT au operat reținerile.

Au apărut informații bombă despre afacerea cu prostituate condusă de Alex Bodi. Fosta sa soție, Iulia, l-ar fi turnat anchetatorilor cu lux de amănunte.

 

Fosta soție a lui Alex Bodi, Iulia Silvia Sălăgean, a povestit că a fost prostituata lui

Femeia a mai declarat că Bodi a obligat-o să se prostitueze pe sume foarte mari de bani atunci când cei doi formau un cuplu.

Aceasta le-a dezvăluit anchetatorilor că Alex Bodi a reușit să o șantajeze și a fost nevoită să întrețină relații intime cu mai mulți bărbați necunoscuți ei, pentru sume fabuloase de bani, pe care Alex Bodi le băga în buzunar.

Tot Iulia a povestit cine sunt ceilalți membri ai rețelei, cum operau, cum aveau împărțite teritoriile, cum racolau fetele și încă multe amănunte. O întreagă organizație bine pusă la punct, o adevărată caracatiță ce se întindea în multe țări din Europa: Austria, Germania, Franța, Italia, Elveția.

Ultimele informații apărute în spațiul public arată că Silvia Iulia Sălăgean, mama celei de-a doua fetițe a lui Alex Bodi, le-ar mai fi povestit anchetatorilor că fostul ei soț ar fi vrut să o racoleze și pe Bianca Drăgușanu, dar nu știe dacă acest lucru s-a întâmplat sau nu până la urmă. A mai spus că Bianca foarte probabil știe totul despre afacerile derulate de Bodi întrucât l-ar fi însoțit în mai multe locații cheie, scrie evz.ro.

Trebuie reamintit că Iulia Sălăgean venea des cu fetița ei în locuința Biancăi sau a lui Bodi, petreceau mult timp împreună, ba femeile se duceau împreună la sala de fitness, așa cum apăreau în niște fotografii postate de Bianca pe Instagram și Facebook, cu luni în urmă. Apropierea dintre ele face posibil ca Iulia să spună adevărul cu privire la intenția de racolare a Biancăi, dar numai ancheta DIICOT va putea lămuri acest aspect. Cu siguranță, Bianca Drăgușanu va fi și ea audiată în dosar, în calitate de martor, având în vedere traiul de zi cu zi lângă inculpatul Alex Bodi.


Exclusiv. Margherita de la Clejani se rujează și mănâncă la „trei mese”, pe Magheru