Secretele familiei lui Alex Bodi. Avere fabuloasă, masă sărăcăcioasă

Secretele familiei lui Alex Bodi. Avere fabuloasă, masă sărăcăcioasă
Alex Bodi a devenit unul dintre cele mai urmărite subiecte în ultima vreme. Atât relația lui controversată cu Bianca Drăgușanu, cât și viața lui personală. Au fost dezvăluite noi informații uimitoare despre câștigurile și familia lui.

Despre averea lui Alex Bodi se spune că este destul de impresionantă, ajungând până la 20 de milioane de euro. Este bine cunoscut faptul că afaceristul a avut o relație cu Bianca Drăgușanu,  și că are o fetiță cu ex-soția care l-a reclamat la Poliție pentru faptele pentru care e arestat. Puține lucruri se știu, însă, despre căsătoria lui din Spania. Bodi are un copil cu prima soție, care se află momentan în Spania, acolo unde locuiesc și părinții și sora acestuia.

Nici părinții, nici sora lui Alex Bodi nu se scaldă în bani, ci duc o viață obișnuită, ca a majoritatea românilor care au emigrat. Sora lui Alex lucrează la un magazin de cartier și are un copil de crescut.

Averea lui Alex Bodi 

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu trăia într-un lux de nedescris. Până la cei 38 de ani pe care îi are, Alex Bodi se lăuda că a reușit să-și achiziționeze patru penthouse-uri la mare, plasate într-un hotel celebru, un penthouse în Ansamblul Asmita estimat la un 1 milion jumătate de euro, trei apartamente în Sibiu și încă două apartamente în Cluj Napoca.

De altfel, despre omul de afaceri se spune că deține un hotel în Mediaș (pentru el a luat, într-adevăr autorizație de la primărie ca să-l renoveze), un Castel în Sighișioara, o vilă de lux în Capitală, două vile în Mediaș, ambele în valoare de 1 milion de euro, mașini de lux în valoare de 4 milioane de euro (SUV Lamborghini Urus cu motor V8 twin-turbo, Lamborghini Aventador SV, Ferrari Pista 488, Rolls-Royce Wraith, Mercedes-Maybachl, Mercedes-AMG, Bugatti Chiron și un Lamburghini), plus ceasuri de 1 milion de euro. Din sursele noastre, știm că unele mașini sunt luate în lising, se plătesc rate pentru ele, unele fiind achitate de prostituatele exploatate.

Până când nu vor comunica oficial procurorii ce bunuri are în proprietate Alex Bodi, nu vom putea afirma care e averea lui.

Prima soție, Raluca, lucrează ca asistentă medicală pe 1300 de euro în Spania

Milionar în euro, Alex Bodi nu afișa nici măcar un sfert din luxul în care trăia. Fostul soț al prezentatoarei tv își permitea absolut tot ce își dorește, însă nu același lucru îl putem spune despre rudele sale.

Prima soție a afaceristului, Raluca, cea care i-a dăruit și primul copil, o fetiță, lucrează ca asistentă medicală în Spania și câștigă în jur 1300 de euro, iar Alex Bodi ar lăsa-o să se descurce singură. Pentru fiica sa, omul de afaceri mai trimitea ocazional bani pentru diverse cheltuieli, conform dezvăluirilor făcute de fanatik.ro

A doua soție, Iulia, cea care ar fi făcut prostituție timp de mai mulți ani pentru el, este make-up artist și era întreținută de Alex Bodi, singura care primea bani mai mulți de la omul de afaceri, dat fiind faptul că s-a și mutat împreună cu fetița în complexul de lux în care fostul soț al Biancăi Drăgușanu deținea un penthouse.

Unde a dispărut creatoarea de modă Rita Mureșan? Multe persoane îngrijorate