Bianca Drăgușanu regretă că și-a făcut o operație estetică. Vedeta se confruntă cu o problemă legată de o operație estetică pe care a făcut-o în urmă cu un an. Nu a ținut cont de un detaliu extrem de important și acum este nevoită în fiecare lună să vină la salon.

Bianca Drăgușanu până la vârsta de 39 de ani și-a făcut multe operații estetice și se informează foarte bine înainte să se lase pe mâna unui medic. Studiază mai multe informații despre operație și ce poate să urmeze după ea. De asemenea, cercetează clinica la care vrea să își facă o intervenție și medicul care urmează să o facă.

Bianca Drăgușanu regretă că și-a făcut o operație estetică

Este foarte bine documentată, pentru că nu vrea să se trezească cu o surpriză neplăcută. Dar la o intervenție nu a fost suficient de atentă și a omis un detaliu extrem de important. Este vorba de implantul de sprâncene, care a fost o operație reușită, întrucât a obținut ce și-a dorit, niște sprâncene voluminoase.

Dar peste câteva zile după operație și-a dat seama că are părul creț, iar acest amănunt trebuie spus medicului care urmează să facă intervenția. Din cauza părului creț de la sprâncene, trebuie o dată la două săptămâni să vină la salon ca să își facă laminarea sprâncenelor și să le tundă.

“În momentul ăsta, urmează să îmi fac o laminare a sprâncenelor. Pentru că, fix în urmă cu un an, eu mi-am făcut un implant la sprâncene. O porcărie, dacă mă întrebați, pentru că nu am fost documentată. Bine, am fost, eu sunt un om foarte informat și foarte documentat. Mai ales când urmează să îmi fac câte o procedură de genul, știu absolut tot. Ceea ce am omis la implantul meu de sprâncene a fost că, eu având părul creț, probabilitatea ca sprâncenele mele să crească crețe era foarte mare.” povestește vedeta pe rețelele de socializare.

Bianca Drăgușanu regretă că și-a făcut implant de sprâncene

Iubita lui Gabi Bădălău recunoaște că a fost vina ei și trebuia din start să spună medicului că are părul creț. Cu toate că a avut o experiență neplăcută, recomandă implantul de sprâncene, dar doar în cazul în care aveți părul drept, pentru a nu trece prin experiența vedetei.

“Bun, deci, una peste alta, recomand implantul de sprâncene dacă ai părul întins și nu ai părul creț, așa cum îl am eu.

Doamnelor și domnilor, acum se tunde gardul, pentru că a venit primăvara și trebuie să facem o defrișare. Se tunde gardul… Ce mi-o fi trebuit mie implant de sprâncene?” spune Bianca Drăgușanu.

Foto

Instagram

Smochinele sunt bune pentru sănătate. Iată de ce

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp