Victor Slav a făcut-o de râs pe Bianca Drăgușanu. Spune cum vroia să facă amor cu el

Victor Slav a făcut-o de râs pe Bianca Drăgușanu. Spune cum vroia să facă amor cu el
La ceva timp de la despărțirea de Bianca Drăgușanu, Victor Slav a făcut-o de râs pe blondină. Spune cum vroia să facă amor cu el, în timp ce erau căsătoriți.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav s-au căsătorit în 2013 și a divorțat în 2018. Împreună au o fetiță pe nume Sofia, de care sunt tare mândri și o iubesc ca pe ochii din cap. La ceva timp de despărțire, Victor Slav a făcut-o de râs pe Bianca Drăgușanu și povestește prin ce trecea când voia să facă amor cu blondina. 

Practic, Bianca a trecut prin multe de la despărțirea de Victor Slav. A avut o relație eșuată cu Alex Bodi care s-a terminat cu un divorț. Însă scandalul dintre ei pare că nu se mai termină, după ce vedeta l-a acuzat pe Bodi că a bătut-o. Acum, Bianca are o relație cu Gabriel Bădălău, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu. Și acolo diva trăiește o adevărată telenovelă. 

Victor Slav a făcut-o de râs pe Bianca Drăgușanu. Partidele de amor se anunțau cu 24 de ore înainte 

În urmă cu ceva timp, la emisiunea „Vulturii de noapte”, Victor Slav a spus câteva adevăruri, mai în glumă mai în serios, despre fosta lui soție. „Bianca, mi-ai reproșat că nu îți fac suficiente complimente. Îți spun acum: ești frumoasă, ești înaltă, ești slabă, ești mama perfectă. Dar cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă. Tot pentru că ești fosta mea nevastă.”

Victor Slav s-a plâns inclusiv că fosta lui soție petrecea prea mult timp în oglindă. A vorbit inclusiv de faptul că trebuia să anunțe înainte să facă amor, pentru a-i lăsa divei timp să se pregătească. „De când nu mai suntem împreună s-au diminuat considerabil și oglinzile prin casă; apropo de ce vorbeam mai devreme. Îmi aduc aminte că dintre noi lipsea total comunicarea. Cum poți vorbi cu o femeie, care și în bucătărie, când face o simplă omletă pozează ca pentru VOGUE? Și un singur lucru mai vreau să spun: ca să facem sex, trebuia să te anunț cu minimum 24 de ore înainte, să ai timp să te pregătești”, a încheiat Victor Slav, spre deliciul partenerilor de platou. 

Foto: Facebook

Antonia si Alex Velea s-au hotărât: Nu vor mai face copii. Artistul explică de ce