Bobby Brown lansează acuzații. Cine e de vină pentru moartea lui Whitney Houston și a fiicei sale

Bobby Brown lansează acuzații. Cine e de vină pentru moartea lui Whitney Houston și a fiicei sale
Bobby Brown, fostul soț al lui Whitney Houston, lansează acuzații asupra morții cântăreței și a fiicei sale, Bobbi Kristina. A spus cine e de vină.

Bobby Brown, care a fost căsătorit până în 2007 cu Whitney Houston, lansează acuzații în ceea ce privește moartea fiicei sale, Kristina, dar și a fostei soții, Whitney Houston. Pe 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost descoperită decedată, la varsta de 48 de ani, într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Whitney Houston și Bobby Brown

Pe 31 ianuarie 2015, Bobbi era găsită fără cunoştinţă în cada vilei sale din Georgia. A urmat o perioadă extrem de dificilă, în care a fost într-o comă indusă după ce a suferit multiple leziuni cerebrale. Familia a sperat la o minune, şi în cele 6 luni, nu a dorit să fie deconectată de la aparate. Bobbi era singura fiică a regretatei cântăreţe, iar felul în care a fost găsită în luna ianuarie seamănă mult cu circumstanţele în care şi-a găsit sfârşitul şi mama ei în 2012. Șase luni mai târziu, tânăra a fost deconectată de la aparate, iar familia i-a anunțat decesul.

Bobby Brown lansează acuzații. Logodnicul Kristinei e de vină 

acuzații Whitney Houston
Whitney și fiica sa, Bobbi Kristina

Bobbi Kristina avusese o relație cu Nick Gordon, un fel de frate vitreg, despre care s-a scris că i-ar fi întreținut consumul de droguri. Whitney Houston l-a crescut pe Gordon, care era orfan, de la varsta de 12 ani, dupa ce a divorțat de rapperul Bobby Brown, în 2007.

Rămas acum singur, Bobby Brown a declarat într-un interviu că el crede că Nick Gordon e de vină pentru moartea celor două, căci le-ar fi alimentat dependența de droguri. „El a fost singurul pentru ambele situații cu fosta mea soție și fiica mea și amândouă au murit exact în același mod”, le-a spus gazdelor, adăugând că el crede că Gordon le-a dat drogurile înainte de accidentele lor fatale.

Nick Gordon si Bobbi Kristina au făcut public faptul că erau un cuplu abia după moartea lui Whitney Houston. Când Bobbi Kristina a fost găsită moartă, Nick a fost anchetat ca suspect Anchetatorii însă nu au putut demonstra nimic.

Pe 1 ianuarie 2020, și Nick Gordon a fost găsit mort în locuința sa, în urma unei supradoze. Avea 30 de ani.

Foto: Facebook

Cum arată David Guetta la 53 de ani, la plajă. Are o iubită cu 25 ani mai tânără