Bootcut – tendința în moda 2023 a pantalonilor denim care lungesc silueta

Bootcut – tendința în moda 2023 a pantalonilor denim care lungesc silueta
Denimul este popular.  Mulți dintre noi nu ne-am scos pantalonii de trening în timpul pandemiei și acum schimbăm ținutele noastre neglijente cu blugi. 

Când vine vorba de forma pantalonilor din denim, baggy este, deloc surprinzător, cea mai populară tendință,  însă croiul bootcut devine tendința anului 2023 în materie de pantaloni. Marele avantaj: acest model prelungește silueta. Pur și simplu veți arăta mai înalte, cu picioare mai lungi. În timpul Săptămânii Modei de la Londra, Kate Moss a îmbrăcat blugi bootcut, modele de la începutul  anilor 2000. I-a combinat cu o cămașă albă, blazer albastru din catifea, cizme maro, clutch cu efect de șarpe și ochelari de soare.

Mica Argañaraz – care a pășit pe podium de douăsprezece ori pentru sezonul primăvară/vară 2022 – a fost de asemenea fotografiată purtând blugi bootcut la Paris, încălțată în sneackers Converse, un pulover decupat, o haină neagră și o șapcă.

Vedetele se înghesuie să poarte jeans bootcut, pentru a arăta mai înalte

Bootcut-ul este un croi mai accesibil decât pantalonii cu talia joasă, ușor evazat, care și-a revenit de asemenea în ultima vreme.  Alte iubitoare de croi bootcut sunt Jennifer Aniston, Gisele Bündchen și Halle Berry. Cu mențiunea că aceasta din urmă chiar i-a purtat ​​pe covorul roșu.

Vedetele care urmează tendința aderă îndeaproape la acesta.  La începutul acestei luni, iubitoarea de denim Rihanna și-a dat propria părere despre bootcut, cu ajutorul lui Rick Owens. Și-a asociat perechea metalică cu o haină verde Maria Moscone și mănuși de dantelă Savage X Fenty în culori acide.

În plus, Kendall Jenner a optat pentru blugii Danielle de Khaite, gândiți să „lungească picioarele”.  Deși nu este o silueta bootcut, picioarele subțiri și tivul ușor evazat amintesc de această croială. Directorul comercial al Vogue Britain, Naomi Smart, este, de asemenea, un fan al blugilor Danielle.  „Fondatorul Khaite, Catherine Holstein, a creat cei mai frumoși, clasici și lingușitori blugi”, spune ea. Blugii bootcut cu talie înaltă în denim non-stretch alungesc piciorul ca nicio altă piesă vestimentară, scrie Vogue Franța.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre