Boureanu, plângând: „Mama nu ar fi fost mândră de mine pentru că m-am căsătorit cu o femeie fără…”

Boureanu, plângând: „Mama nu ar fi fost mândră de mine pentru că m-am căsătorit cu o femeie fără…”
Pe fostul politician român îl știe toată lumea că a avut două căsătorii. Și, de fiecare dată, soțiile i-au găsit pe nașii de cununie mult mai atrăgători decât el, înșelându-l cu aceștia.

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Cristian Boureanu a dezvăluit, din nou, dedesubturile poveștii sale de viață cu prima sa soție, Irina. Despre aceasta a mai povestit și în podcasul lui Cătălin Măruță, prin vară. Cristian Boureanu și Irina s-au căsătorit în anul 2000, apoi au devenit părinții Ioanei. Ei au divorțat după numai patru ani de căsnicie, după ce Cristian Boureanu a aflat că prima lui soție, Irina, îl înșela cu nașul lor de cununie și bunul lui prieten, Sebastian Vlădescu.

La vremea respectivă, Cristian Boureanu avea 31 de ani, iar Sebastian Vlădescu, 46 de ani.

Povestind cu Cătălin Măruță despre cum a aflat de infidelitate, Cristian Boureanu a încercat să își păstreze poziția de macho.

„M-a scos la o cafea, Sebastian, să-mi spună. Și atunci l-am ascultat și, la un moment dat, l-am întrebat: ai bani la tine? Da. Plătești tu cafeaua? Da. Bine.

M-am ridicat și am plecat. Și apoi m-am dus pe jos acasă, am zis că n-are rost să mă urc la volan că-s nervos. M-am gândit ce am de făcut, m-am lăsat de cafea, am zis cinci ani iau o pauză de la cafea”, i-a spus acesta lui Cătălin Măruță.

Cristian Boureanu povestește ce urât s-a încheiat căsnicia cu Irina

Politicianul și-a deschis acum din nou sufletul, pe același subiect, în fața lui Denise Rifai. A mărturisi, direct, cât de mult a contat mereu părerea mamei sale.

„Mama nu ar fi fost mândră de mine pentru că m-am căsătorit cu o femeie fără facultate”, a recunoscut acesta.

Apoi a povestit cât de urât s-a încheiat povestea cu prima sa soție. Nu eram parlamentar la vremea respectivă. În plină campanie electorală, încercând să mă șantajeze și să obțină custodia copilului, și să mai obțină niște lucruri, într-o zi, într-un mega scandal, eu venind din campanie, am plecat. Și când eu eram la poartă cineva urla de la balcon că o aruncă de la balcon. Mai mult decât…asta nu o s-o spun, dar dacă se dovedește că Irina a spus de certificatele medico-legale, va trebui să mă apăr.

Pentru că dacă o spun, intră în probleme. Deși, cred că s-au prescris, așa că o s-o spun. A existat un certificat medico-legal fals, trei luni de zile eram foarte speriat și nu știam, ce să fac, vorbeam cu avocații și nu găseam soluția, până când am dat de o doamnă doctor, care încă trăiește, pediatra copilului, și Irina își aduce aminte, care s-a uitat pe certificat și a spus „ești prostovan, n-ai nicio treabă”.

Între ora la care s-a prezentat la medicul legist și ora la care a fost emis, erau mult prea multe analize, RMN-uri și alte prostii, pentru ca cineva să le fi putut face pe toate. M-am dus cu hârtia la Irina și i-am spus: asta este, acum închidem tot. Și s-a închis”, a dezvăluit Cristian Boureanu.