Brad Pitt, s-a reabilitat alături de noua iubită. Arată altfel și a lansat un trend mondial în mai puțin de 24 de ore – Imaginile momentului

Brad Pitt, s-a reabilitat alături de noua iubită. Arată altfel și a lansat un trend mondial în mai puțin de 24 de ore – Imaginile momentului
După divorțul scandalos de Angelina Jolie, și după încercări de a intra în noi relații, în sfârșit, Brad Pitt, pare că s-a stabilizat. O nouă iubită, o nouă viață. Iar acum, la Globurile de Aur, celebrul star de la Hollywood, a făcut declarația.

Nu e vorba că ar fi spus ceva, ci declarația de viață nouă a lui Brad Pitt a fost legată de noul să aspect. Celebrul actor a ieșit în lume cu un nou look, fresh, care îl întinerește categoric.

Schimbarea look-ului înainte de un eveniment este standard, mai ales dacă este un covor roșu. Însă Brad Pitt, 59 de ani, și noua sa coafură, cu părul scurt purtat la Globurile de Aur 2023 încă a uimit și a captat atenția tuturor. Actorul a purtat „o tunsoare care l-a ajutat să-și cimenteze statutul de bărbat super sexy, care întoarce toate privirile când intră într-o încăpere”, au spus comentatorii evenimentului.

După mai bine de un an în care și-a lăsat pletele blonde să îi crească dezordonat, într-un stil flower-power care nu prea îl avantaja, Brad Pitt a început sezonul covorului roșu cu o tunosare mai curată, deși caracterizată încă de o alură ușor sălbatică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brad (@braddtylerr)

A devenit un trend în mai puțin de 24 de ore

„Deși tehnica de tuns care caracterizează părul scurt trece adesea neobservată, în cazul specific al lui Brad Pitt este bine să acordăm o oarecare atenție creației impecabile. Tăierea chiar și de doar câțiva centimetri, dar cu înțelepciune, a deschis de fapt părul și i-a subliniat și mai mult forma feței. În cele din urmă, șuvițele lăsate mai lungi în vârful capului i-au permis să creeze un efect moale, fără efort”, scrie Vogue.com. Noul look al lui Pitt e deja un trend, cererile fanilor de a fi tunși la fel fiind în creștere, spun saloanele.

Brad Pitt și Ines Ramon, relație serioasă

Pitt și Ines de Ramon par să fie o relație serioasă, deoarece au fost văzuți împreună de numeroase ori în ultimele două luni. Perechea a stârnit primele zvonuri de întâlnire în noiembrie, după ce a participat la un concert al lui Bono în Los Angeles, unde paparazzi i-au surprins ținându-se de mână. Se pare că cei doi chiar au ajuns împreună la locul de concert înainte de a se întâlni cu Cindy Crawford, Rande Gerber și Sean Penn.

În luna următoare, Pitt ar fi fost văzut în timp ce se giugiulea cu Ines Ramon la petrecerea de după premiera „Babylon”. O sursă apropiată de vicepreședintele Anita Ko Jewelry a declarat pentru People la acea vreme că actorul era „în mod clar foarte interesat de Ines Ramon, având în vedere că a însoțit-o la premieră”. Duo-ul a sărbătorit apoi ziua de naștere a starului din „Once Upon a Time … in Hollywood”, la Hollywood, unde au fost surprinși coborând dintr-o mașină înainte de a se îndrepta spre locul petrecerii.

La vremea respectivă, o sursă a declarat pentru Us Weekly că cei doi nu se „întâlneau oficial”. Cu toate acestea, persoana din interior a spus că Pitt a fost „îndrăgostit” de Ines Ramon și că „nu se aștepta să găsească pe cineva atât de extraordinar”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre