Robert, fiul cel mare al Brigittei îi reproșează de câteva luni mamei sale că nu îi dă partea lui de bani cuvenită din moștenirea lăsată de tatăl său, decedat.

Reality-show-ul de la Antena Stars, care îi are drept protagoniști pe soții Pastramă, a scos la iveală în ultimul episod dedesubturile războiului deja cunoscut dintre mamă și fiu. Constrânsă de fiu, Brigitte a decis să îi dea fiului partea de avere. Grijulie, temându-se că acesta ar putea cheltui prea repede banii, dacă i-ar avea în mână, a decis să îi achiziționeze un apartament. Astfel ar fi rezolvat două lucruri: băiatul și-ar fi recuperat banii, iar în plus, el nu ar mai trebui să îi suporte, pentru că astfel s-ar muta.

Brigitte îi cere fiului înapoi banii împrumutați

Amintim că de o scurtă perioadă, Robert s-a mutat la mama lui Florin Pastramă și revine în casa comună doar uneori, în vizită. În tot acest timp, Brigitte susține că i-a împrumutat fiului ei sume care ar trebui scăzute din cei 54.000 de euro datorați. Iar odată recuperată datoria de la fiu către mamă, banii nu ar mai ajunge pentru achitarea integrală a unui apartament, iar acum nu mai are bani să cumpere locuința.


Sosește barza! Al doilea „COVID-baby” din showbiz-ul românesc vine la…

Gest șocant făcut de Kanye West cu unul din trofeele Grammy. Fanii au rămas fără cuvinte


Circul a pornit de la faptul că Brigitte i-a pus pe cardul băiatului banii pentru înscrierea la facultate, dar aceasta a fost plătită.„Am dat 10 milioane, ai mai dat tu încă 1 milion tu din banii tăi. Am f***t până acum 10.000 de euro. Eu muncesc 10.000 de euro în cinci luni. Tot eu am ajuns aia rea? Asta înseamnă că sunt luată de fraieră cap coadă. N-am să-i dau 54.000 de euro!

Pentru că 2.000 și ceva au fost taxe, 2.500 mașina tura trecută, 70 de milioane lei vechi a fost mașina de data asta. Că stau eu să-i repar bușiturile lui….Nu-mi convine să muncesc eu și el să spună că nu-i dau bani. Așa a făcut de fiecare dată când i-am plătit absolut toate alea și s-a dus la televizor să spună că n-am făcut nimic pentru el”, spune Brigitte Pastramă.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp