Fără îndoială, soțul lui Kim Kardashian va intra în istorie ca unul dintre cei mai mari câștigători ai premiilor Grammy. În timpul petrecut în industria muzicală, rapperul a obținut 21 de trofee.

Premiu Grammy, în apa toaletei

Într-un videoclip șocant, Kanye West a aruncat în toaletă unul dintre trofeele sale, pe care mulți muzicieni aspiră să pună mâna pe parcursul carierei lor.

„Aveți încredere în mine … NU MĂ OPRESC”, a scris rapperul în descrierea filmulețului.

Kanye a creat o furtună de mesaje pe Twitter despre muzică și contractele de care este „legat” și casele de discuri.

„90% din contractele de înregistrare de pe planetă sunt încă în redevență. O afacere standard de înregistrare este o capcană pentru a nu te recupera NICIODATĂ și există toate aceste costuri ascunse, precum ‘taxele de distribuție’ pe care multe label-uri le pun în contracte pentru a face și mai mulți bani din munca noastră”, este unul din mesajele postate de rapper pe platforma de socializare.

Izbucnirea lui Kanye West la primul meeting electoral

Se pare că este un moment agitat pentru muzicianul care spera sa devină președinte. La primul său miting prezidențial, izbucnirea sa în care spunea că „aproape că  a ucis-o pe fiica cea mare” detaliind o conversație sfâșietoare pe care a avut-o cu soția sa despre avort, a creat valuri de șoc în showbiz. 

Kanye West a susținut că a încercat să divorțeze de Kim Kardashian de când s-a întâlnit cu Meek Mill și au vorbit despre reforma închisorii.

Acest lucru a fost urmat de postări pe Twitter în care artistul își compara viața cu filmul de groază Get Out și susținea că soția sa a încercat să manipuleze un medic să îl închidă în spital. Soția rapperului a răspuns mesajelor doar cu compasiune.

Kim Kardashian i-a îndemnat pe fani să simpatizeze cu soțul ei „genial, dar complicat”, care suferea de un episod de bipolaritate. De atunci, Kim și Kanye încearcă să-și salveze căsnicia.

Iubita lui Brad Pitt, mesaj ironic adresat Angelinei Jolie

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp