Bruce Willis a fost dat afară din farmacie. Ce s-a intamplat

Bruce Willis a fost dat afară din farmacie. Ce s-a intamplat
Deși sunt vedete iubite și apreciate, trebuie să se supună acelorași reguli ca restul. În acest context, Bruce Willis a fost dat afară din farmacie. Actorul a trecut printr-un moment penibil.

Bruce Willis a trecut printr-un moment penibil zilele trecute. Actorul în vârstă de 65 de ani a fost dat afară dintr-o farmacie din Los Angeles. Momentul a demonstrat astfel că, deși sunt cunoscuți și iubiți de o lume întreagă, marii actori se supun acelorași reguli ca restul omenirii. 

Actorul din ”Die Hard” a iesit zilele trecute pe străzile din L.A. pentru a-și face cumpărăturile.

Potrivit surselor, acesta și-a petrecut mare parte din pandemie alături de fosta sa soție, Demi Moore și de copiii lor. 

Bruce Willis a fost dat afară din farmacie

În timp ce era la cumpărături, Willis a intrat în farmacie, însă fără mască. Potrivit unei surse a site-ului pagesix.com, actorul a stârnit valuri de nemulțumire printre ceilalți clienți. Aceștia s-au supărat că actorul nu purta mască, deși ar fi putut să-și folosească bandana din jurul gâtului în acest sens. 

Bruce Willis a fost dat afară din farmacie / Sursa foto: pagesix.com

De altfel, actorul a și fost fotografiat fără mască în farmacie. Nu se știe exact ce s-a întâmplat mai departe, însă Bruce Willis a părăsit locația fără să cumpere nimic. 

Zvonuri privind despărțirea de actuala soție 

Presa a speculat anul trecut că celebrul actor s-ar fi despărțit de actuala soție, Emma Heming. Aceasta a rămas în L.A. pe perioada pandemiei, alături de Mabel si Evelyn, copiii mici ai cuplului. Actorul a preferat să stea cu fosta soție, Demi Moore și copiii lor Scout, Rumer și Tallulah. 

În ciuda zvonurilor apărute, Willis nu s-a despărțit de Emma Heming, lucru clarificat chiar de către fiica actorului, Scout. „Mama vitregă a trebuit să fie în LA, așteptând să obțină rezultatele de la doctor ale surorii mele”, a spus Scout. „Așadar, tatăl meu a venit aici și apoi călătoriile au fost oprite, așa că mama vitregă a rămas în LA cu surorile mele mici”, a încheiat aceasta. 

Exclusiv. Codin Maticiuc a ajuns în Africa.  A fost umilit grav

Recomandarile noastre