Bruce Willis citește Rețete și Vedete! Nu e o glumă, iată dovada

Bruce Willis citește Rețete și Vedete! Nu e o glumă, iată dovada
În ultima perioadă problemele de sănătate ale lui Bruce Willis l-au făcut să ia o pauză serioasă de la meseria pe care o adoră.

Chiar dacă nu ne place să ne facem singur reclamă, un lucru e clar. Tot mai multe vedete ne citesc, iar ultimul pe listă e chiar fantasticul actor Bruce Willis.

Bruce Willis citește Rețete și Vedete! Nu e o glumă, iată dovada

Dorințele ni se împlinesc, iar vedetele ne citesc din ce în ce mai mult. Și nu doar cele autohtone, cărora subiectele noastre le sunt pe plac și, mai nou, și cele internaționale. Iar cea mai mare surpriză a fost când am văzut că printre acestea se numără și inegalabilul actor Bruce Willis.

Fiicele artistului speră la un miracol de Crăciun

Din păcate, actorul nu se simte deloc bine în ultima perioadă, iar familia e speriată. O sursă din apropierea acesteia a declarat pentru tabloidul american Radar Online că toți sunt alături de actor și luptă din răsputeri. Din păcate, afazia, o boală care afectează abilitățile cognitive își spune cuvântul asupra stării vedetei.

„Bruce nu poate spune mare lucru și nu pare să înțeleagă prea mult din ceea ce spun alții. Boala de care suferă, care îi afectează capacitatea de a se exprima și de a se mișca, a progresat. Se pare că se îndepărtează din ce în ce mai mult de ei și asta le frânge inimile”, spune acest apropiat al familiei. Dar fiicele artistului nu vor să creadă că-și vor pierde tatăl și speră într-un miracol de Crăciun.

A pus stop carierei în luna martie

Fiica lui Bruce, Rumer, a anunțat în luna martie situația cumplită prin care trece tatăl ei. „Vrem să vă anunțăm că dragul nostru Bruce a avut probleme de sănătate și a fost recent diagnosticat cu afazie, care îi afectează abilitățile cognitive. (…)

Ca urmare a acestui fapt și cu multă considerație, Bruce se îndepărtează de cariera care a însemnat atât de mult pentru el”, a povestit Rumer Willis. Actuala soție a actorului, dar și fosta parteneră de viață, celebra Demi Moore sunt foarte apropiate și fac ce pot să-l ajute pe Bruce să învingă boala.

Recomandarile noastre