Bucurie imensă pentru fanii filmului Singur acasă. A apărut a șasea parte a seriei

Bucurie imensă pentru fanii filmului Singur acasă. A apărut a șasea parte a seriei
Cu doar câteva zile în urmă a apărut Singur acasă, partea a șasea a francizei.

A șasea parte a celebrei producții Singur acasă le va face Crăciunul și mai frumos fanilor filmului. Acesta va rula pe platforma de streaming Disney +.

Bucurie imensă pentru fanii filmului Singur acasă. A apărut a șasea parte a seriei

La 31 de ani de când a fost lansată prima serie a filmului Singur acasă, a apărut un remake al peliculei. Singur acasă 6 va fi interpretat de data asta de un puști simpatic de 12 ani, pe nume Archie Yates. Care este total diferit față de Macaulay Culkin, care a făcut furori în film. Băiatul spune că i-a fost greu să intre în acest rol, dar este pregătit sută la sută să devină o mare vedetă.

“Simt că asta mă va face să devin celebru în lumea filmului”

„Mă enervează acest lucru (n.r. să fie următorul Macaulay Culkin), dar este și foarte interesant. Simt că asta mă va face să devin celebru în lumea filmului.

Sunt foarte încântat, nu doar pentru că fac parte din acest film, ci și pentru că mulți oameni vor începe de acum încolo să mă recunoască în public. Deși asta ar putea să nu fie tocmai plăcut, dar îmi convine”, a spus Archie Yates, potrivit mirror.co.uk.

Cum s-a pregătit Archie Yates

Copilul spune, de asemenea, că s-a pregătit intens pentru rolul pe care urmează să-l joace vizionând toate peliculele. „În fiecare an de Crăciun am privit acest film, iar acum că sunt parte din el este un vis devenit realitate. Când am primit scenariul am spus că nu se poate, nu se poate să se mai facă încă un film, iar eu să am șansa să fiu parte din el.

Am muncit foarte mult să obțin acea audiție și sunt foarte fericit că am reușit. (…) Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le-am învățat de-a lungul acestor filmări este faptul că este foarte important să ai prieteni în acest domeniu. Mai ales că eu intenționez să devin regizor într-o bună zi’”, a mai sus micul actorul pentru variety.com.

Sursă foto: viva, antena 1