Cadouri exorbitant de scumpe în plasele primite de nominalizații la Oscar: terenuri și operații estetice!

Cadouri exorbitant de scumpe în plasele primite de nominalizații la Oscar: terenuri și operații estetice!
La gala Oscarurilor, eveniment care s-a desfășurat duminică noaptea, invitații nominalizați au fost răsfățați cu cadouri de 140.000 de dolari fiecare.  Plasele cu cadouri au mers la toți nominalizații, și la gazde le evenimentului, nicidecum doar la premianți.

Comediantul Ricky Gervais a lansat un atac fără precedent în legătură cu aceste cadouri costisitoare oferite participanților la gala premiilor Oscar.

„Bună ziua. Sper că acest spectacol ajută la înveselirea oamenilor obișnuiți care îl urmăresc acasă. Dacă sunteți șomer, de exemplu, gândiți-vă că, și dacă ați avea un loc de muncă, salariul dumneavoastră probabil că nu ar fi într-un an, la fel de mare precum valoarea conținutului plaselor cu cadouri primite de toți participanții (la premiile Oscar)”, a notat actorul pe contul său de Twitter, anunță Daily Mail.

Internauții au reacționat imediat

Fiecare nominalizat a primit o plasă cu cadouri al cărei conținut avea o valoare de 140.000 de euro. Stelele de la Hollywood au fost acuzate de ipocrizie după ce au acceptat plasele cu daruri în timp ce vorbeau despre războiul devastator din Ucraina – unde sute de mii de dolari ar putea fi cheltuite mai bine pentru ajutor.

Internauții au luat foc și ei. „Nu este nimic nou în faptul că există o astfel de bogăție șocantă în lume”, a scris cineva pe Twitter. Gazda Wapner de la CNBC a relatat propria viziune: „Mă gândesc cum nominalizații la Oscar primesc câte 140.000 în pungi cadou. (…) Câți copii fără adăpost care ar putea ajuta? Ar putea fii folosite pentru a încerca să se pună capăt traficului de copii”, a adăugat Opie Ortiz Lemansky.

Starurile sună ca să se asigure că organizatorii șriu

Pentru al 20-lea an consecutiv, compania de marketing Distinctive Assets, cu sediul în Los Angeles, distribuie celebrele sale pungi cadou „Everybody Wins”, foarte scumpe, către anumiți nominalizați.

Pungile cadou au „propria lor reputație în industria de divertisment”, spune fondatorul Distinctive Assets, Lash Fary. Ele sunt un succes nu numai pentru nominalizați, ci și pentru reprezentanții, agenții și managerii lor, adaugă el. Primim apeluri de la aproximativ 25% până la 30% dintre nominalizați în fiecare an, care vor să se asigure că știm unde să le trimitem punga”, spune Fary pentru CNBC.

Cine a primit anul acesta plasele „Everybody Wins”

În acest an, un total de 28 de persoane au primit geanta cu bunătăți. Este voprba de cei cinci nominalizați pentru „Cea mai bună actriță”, „Cel mai bun actor”, „Cea mai bună actriță în rol secundar”, „Cel mai bun actor în rol secundar” și „Cel mai bun regizor”, precum și cele trei gazde ale emisiunii de duminică: Wanda Sykes, Amy Schumer și Regina Hall.

Deoarece Distinctive Assets nu este afiliată cu premiile Oscar și, în schimb, oferă pungi cadou în mod independent, Lash poate decide cui vrea să trimită pungile cadou. În cazul altor ceremonii de decernare a premiilor cu care este partener, cum ar fi Grammy, a trebuit să creeze pungi cadou pentru toți nominalizații.

Titluri nobiliare, liuposucții și excursii exagerat de scumpe, printre cadoruile din plasele de Oscar

Cel mai scump obiect din punga de anul acesta este un voucher pentru un sejur de trei nopți, în valoare de de 50.000 de dolari la Castelul Turin din Scoția, inspirat de nominalizarea lui Denzel Washington la categoria „Cel mai bun actor” pentru „Tragedia lui Macbeth”. Oaspeții care acceptă oferta vor avea acces complet la castelul din secolul al XVII-lea, cu servicii de majordom și un cimpoi care îi va întâmpina la sosire.

Plasele includ, de asemenea, alte 52 de obiecte și experiențe. Iată câteva dintre cele mai importante:

 

  • Titlul de Lord sau Lady of Glencoe, împreună cu un mic lot de pământ în Scoția.
  •  O procedură de liposucție „Brațele celebrităților” de 12.000 de dolari de la chirurgul estetician Dr. Thomas Su.
  •  Renovări de casă în valoare de 25.000 de dolari de la Maison Construction din Los Angeles.
  •  Un sortiment de pachete de floricele de porumb „învelite cu arome” de la Opopop.
  •  „Tratamente și proceduri de întinerire” în valoare de până la 10.000 de dolari de la Dr. Konstantin Vasyukevich.
  •  Un sejur de patru nopți de 15.000 de dolari pentru două persoane la stațiunea de lux și spa Golden Door din Escondico, California.
  •  Un set cadou de ceaiuri din loturi mici de la The Chai Box, „aprobat de Oprah”.
  •  O sesiune de coaching de viață de 1.200 de dolari cu expertul în wellness Kayote Joseph

Deși, din punct de vedere tehnic, destinatarii nu plătesc pentru niciunul dintre cadourile pe care le acceptă, valoarea bunurilor contează ca venit impozabil, potrivit IRS, mai notează CNBC.

Sursa foto: Instagram