Cara Delevingne și-a dezvăluit problema de sănătate la Met Gala. „Nu am fost niciodată atât de goală în public”

Cara Delevingne și-a dezvăluit problema de sănătate la Met Gala. „Nu am fost niciodată atât de goală în public”
Met Gala de anul acesta încă mai stârnește reacții, chiar și la săptămâni bune după ce vedetele au defilat pe covorul roșu. Astfel, Cara Delevingne a ales să dezvăluie de ce a decis să-și etaleze cu mândrie psoriazisul cu această ocazie. „Înainte, îmi uram psoriazisul, dar asta nu făcea decât să-l înrăutăţească”, a spus modelul şi actriţa într-un interviu acordat ediţiei germane a revistei Glamour.

Intervievată cu ocazia lansării sezonului 2 din Only Murders In The Building, serial în care îi dă replica Selenei Gomez, Cara Delevingne a revenit la gestul ei de impact de pe covorul roșu al ultimei ediții a Met Gala.

O sosire foarte comentată pe covorul roșu al Gala Met

În luna mai, Cara, în vârstă de 29 de ani, model și actriță, a pozat pe covorul roșu al evenimentului cu un body painting de culoare aurie care i-a acoperit aproape tot bustul.

Doar câteva zone selectate au rămas neacoperite, din motive întemeiate: vedeta nu a vrut să-și ascundă plăcile de psoriazis. O alegere apreciată la superlativ de mulți oameni pe rețelele de socializare, cu toții salutând curajul tinerei.

O modalitate pentru Cara Delevingne de a se ocupa de psoriazisul ei

Într-un interviu acordat ediției germane a revistei Glamour, Cara Delevingne a revenit la ceea ce a determinat-o să nu-și acopere psoriazisul în timpul Met Gala:

„Am vorbit mereu despre psoriazisul meu, așa că asta nu a fost nimic nou. Dar am nu am fost niciodată atât de goală în public și, să-mi arăt psoriazisul acolo, a fost pur și simplu copleșitor. Nu mi-am dat seama la început ce va însemna.”

Chiar dacă recunoaște că s-a gândit într-o primă fază să-și camufleze zonele afectate de boală cu machiaj, Cara Delevingne explică că a renunțat în cele din urmă la asta.

„La început, mi-am spus: ‘Stai, ar trebui să acopăr asta, nu?’ și apoi mi-am amintit că nu era bine pentru pielea mea și că mulți oameni trăiesc cu psoriazis”.

Ba mai mult, modelul a profitat de ocazie pentru a transmite un mesaj persoanelor afectate ca și ea de această boală: „Nu este ceva frumos – dar nu trebuie să vă fie rușine. Sunt mândră că am psoriazis, în sensul că este ceva care îmi aparține. Înainte, îmi uram psoriazisul, dar nu făcea decât să-l înrăutățească.”

Într-adevăr, ne amintim că în 2013, ea a dezvăluit revistei W că, într-o stare de stres intens, pe corp i-au apărut pete roșii de psoriazis:

„Se întâmplă doar în Săptămâna Modei! Ceea ce, evident, este pentru mine cea mai proastă perioadă a anului. Adică sunt acoperită cu plăci”, a precizat ea, adăugând, în trecere, că de mare ajutor în acest moment i-a fost Kate Moss.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre