Secretul de frumusețe al Selenei Gomez. Cu acest produs se duce la culcare pentru a avea o strălucire perfectă de vară

Secretul de frumusețe al Selenei Gomez. Cu acest produs se duce la culcare pentru a avea o strălucire perfectă de vară
Dacă în trecut era adesea un secret care sunt procedurile care stau la baza aspectului frumos  al unor vedete, în prezent nu mai este cazul, din cauza rețelelor de socializare.

Din ce în ce mai mulți make-up artiști și clienții lor, celebritățile momentului își împărtășesc cele mai bune sfaturi și trucuri pe Instagram sau TikTok.

Deși ea personal nu intră pe rețelele sociale, după cum știți, cântăreței Selena Gomez îi place ca prin echipa ei de PR să-și împărtășească rutina de înfrumusețare și produsele preferate în videoclipuri scurte. Recent, aceasta a postat recent cum arată îngrijirea zilnică a pielii și un stil de machiaj care nu ia mai mult de 10 minute.

În cel mai recent videoclip al ei, fondatorul Rare Beauty vă prezintă pas cu pas rutina ei de seară.  Învelită într-un prosop și cu părul sus, Selena Gomez începe să se demachieze și să-și curețe tenul.  Aceasta este urmată de îngrijirea feței, folosind tampoane pentru ochi și buze. Până acum nimic neobișnuit.

Ceea ce ne atrage atenția este pasul final, în care își acoperă corpul și picioarele cu un strat generos de Crema Bum Bum Brazilian de la Sol de Janeiro.  Știm de multă vreme că este o mare fană a cremei – în ianuarie, ea a declarat pentru British Vogue: „Tocmai m-am întors dintr-o călătorie și pielea mea este puțin afectată, așa că folosesc Bum Bum Cream de la Sol de Janeiro”.

Crema ieftină pe care o folosește selena Gomez ca să arate fabulos dimineața

Crema se găsește și în magazinele noastre și costă sub 100 de lei. Faptul că artista o aplică seara pentru a o lăsa să acționeze peste noapte este o noutate. Acest pas are perfect sens, deoarece corpul nostru se regenerează noaptea, iar pielea este deosebit de receptivă.  Până acum, acest aspect a fost legat în principal de îngrijirea feței, dar îngrijirea corporală peste noapte devine din ce în ce mai importantă.

Oricine se culcă cu „Bum Bum Cream” se va trezi cu siguranță nu numai cu parfumul iconic de caramel sărat și fistic (pe care și Hailey Bieber îl folosește), dar și cu o strălucire subtilă.  Aceasta este creată de mică, un mineral natural conținut în cremă, care strălucește pe piele, în special la lumină naturală.

Sursa foto: Instagram