Casa Regală e în alertă: Harry și Megan au vizitat-o pe Oprah la conac, din nou

Casa Regală e în alertă: Harry și Megan au vizitat-o pe Oprah la conac, din nou
Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți într-un Range Rover negru pe drumul care ducea la conacul lui Oprah Winfrey. Imediat au și început speculațiile: vizită de afaceri sau de plăcere?

Ducele și ducesa de Sussex au petrecut aproximativ o oră la conacul de 100 de milioane de dolari al lui Winfrey, din Montecito, California.

Harry și Markle, care sunt prieteni apropiați cu Winfrey, au plecat cu mașina din casa lor de 14,7 milioane de dolari, care e în aproierea celei a faimoasei prezentatoare. La volan era prințul, în vârstă de 37 de ani, purtând ochelari de soare și o pălărie de baseball.

Fosta vedetă din „Suits”, în vârstă de 40 de ani, stătea în spate, afișând o mină proaspătă, în timp ce vorbea cu o prietenă care părea să fie Janina Gavankar, aflată pe scaunul pasagerului din față.

A fost zărită și o scoică pentru copil, fixată pe bancheta din spate, lângă Markle, deși nu este clar dacă ea și copiii lui Harry, Archie, 3 ani, și Lilibet, 1 an, au fost în această plimbare. În spatele mașinii cuplului, într-un alt Range Rover, erau gărzile de securitate.

Nu se știe nici dacă vizita celor doi la moșia lui Winfrey a fost de afaceri sau de plăcere, iar reprezentanții de presă ai cuplului nu au răspuns întrebărilor ziariștilor.

Un nou interviu cu dezvăluiri?

Se speculează însă intens deja peste ocean că întâlnirea ar putea însemna o altă colaborare între Winfrey, în vârstă de 68 de ani, și cuplul regal.

Interviul-bombă din martie 2021, luat de Oprah ducilor de Sussex a fost pe prima pagină a publicațiilor din toată lumea. Fosta actriță a susținut că membrii familiei regale ar fi avut „îngrijorări” cu privire la culoarea pielii fiului ei și al lui Harry și că presiunea exercitată de viața la Palatul Buckingham a determinat-o să aibă gânduri sinucigașe.

Harry are în prezent în lucru un memoriu de 20 de milioane de dolari despre viața sa ca reprezentant al familiei regale britanice, iar o sursă a declarat pentru Page Six că volumul nu este tortuși menit să fie un „f-k you!” pentru familia lui, de care prințul este acum înstrăinat.

De asemenea, Harry și Markle au semnat cu Netflix pentru o serie documentară la ei acasă și au angajat-o pe regizoarea Liz Garbus, nominalizată la Oscar, să conducă proiectul.