Surpriză! Frații Tate fac totul împreună, dar doar unul ia grosul banilor – Exclusiv

Surpriză! Frații Tate fac totul împreună, dar doar unul ia grosul banilor – Exclusiv
Tristan Tate este extrem de atașat de fratele său mai mare, Andrew Tate. Au făcut sport împreună, fac afaceri împreună. Exploatează, tot împreună, femei pe care mai întâi le-au determinat să se îndrăgostească de ei. Din această cauză au intrat în arest, evident, tot împreună. Și cred amândoi că „Matrix și-a trimis agenții”.

Mulți susțin că Tristan Tate a devenit celebru datorită fratelui său mai mare, Andrew Tate. De asemenea, gurile rele spun că e întreținut și cărat în spate ca o piatră de moară de către fratele mai mare. Așa să fie? Iată câteva lucruri mai puțin știute despre Tristan Tate.

Cum și-au împărțit banii frații Tate

Tristan și-a câștigat faima după ce a apărut în cel de-al patrulea sezon al reality-serialului britanic de televiziune Shipwrecked, difuzat pentru prima dată în 2011. În cadrul emisiunii, el și-a creat într-adevăr o reputație, dar nu în sensul bun, scrie Filmysiyappa.com. Fițos, arogant, prefăcut – cam astea erau opiniile publicului, la modul general.

Tristan Tate s-a retras din kickboxing din cauza unui accident de mașină care l-a rănit grav la umăr. El s-a mutat apoi împreună cu fratele său în România pentru a-și construi imperiul de afaceri. După ce s-a mutat în România, a început să lucreze ca comentator la Superkombat și Romanian Xtreme Fighting (RXF).

Deși renunțase la kickboxing, a acceptat o luptă de MMA de ultim moment împotriva lui Adrian Preda la RXF 23 în 2016. Cu toate acestea, Tristan a fost învins chiar în prima rundă a meciului. În afară de kickboxing, frații Tate și-au creat un imperiu de mai multe milioane de lire sterline prin deschiderea mai multor cazinouri în România. Cei doi au investit masiv în criptomonede.

La fel ca și fratele său, Tristan a avut și el relații cu mai multe femei și a fost faimos pentru opiniile sale controversate despre femei. Bianca Drăgușanu, a fost prinsă înșelându-și soțul, pe celebrul prezentator de televiziune Victor Slav, cu Tristan. Apoi, Bianca l-a părăsit pe Victor pentru a se dedica relației Tristan, care a durat numai câteva luni.

Care este valoarea netă a lui Tristan Tate

În timp ce Andrew Tate are o avere netă de 355 de milioane de dolari, Tristan are o avere netă de doar 160 milioane de dolari, scrie presa britanică – dovadă că nu fac 50/50 încasările. Tristan Tate deține mai multe restaurante și cazinouri. Împreună cu fratele său, oferă, de asemenea, lecții plătite pentru a deveni un om de succes.

Andrew și Tristan se mai deosebesc într-un aspect. Fratele mai mic e mult mai interesat de modă decât fratele mai mare. Atent la felul în care arată, Tristan dezvăluie că toate hainele sale sunt exclusiv realizate pe măsură, la comandă. Are branduri preferate și pentru asta plătește zeci de mii de euro fără să clipească.

Cum arată Tristan Tate dezbrăcat

Ocazional, se pozează dezbrăcat, mândru de corpul său și urmele de bronz pe care i le oferă viața de multi milionar. O astfel de imagine e adulată de fani, mai ales că tânărul lasă la vedre o coapsă complet goală, acoperindu-și părțile intime cu un prosop de mici dimensiuni.

Tristan Tate s-a născut pe 15 iulie 1988, în  Washington, D.C. Tatăl său, Emory Tate, a fost un fost atlet afro-american, maestru internațional de șah și susținător al luptelor. Mama sa a lucrat ca ajutor de bucătar. A crescut în Luton, alături de sora sa Janie Tate și de fratele său mai mare, Andrew Tate.  El este copilul mijlociu din familie. Este mai mic decât fratele său Andrew și mai mare decât sora sa Janine Tate, care e avocată în America.

Tristan Tate a recunoscut faptul că, în tinerețe a avut mai multe joburi. Tristan Tate a lucrat 6 ani ca gardă de corp în Marea Britanie. „Am lucrat ca bodyguard timp de șase ani în Londra, când eram tânăr. Tot timpul îi tratez cu respect pe cei de la pază”, spunea Tristan Tate, acum ceva timp, pe o rețea de socializare.

De ce stau acum după gratii

„În cauză s-a reținut că, la începutul anului 2021, 4 suspecți (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane. Persoanele vătămate au fost recrutate de cetățenii britanici prin inducere în eroare cu privire la intenția de a întemeia o relație de căsătorie/concubinaj și existența unor sentimente reale de iubire (metoda loverboy).

Acestea au fost ulterior transportate și adăpostite în imobile din județul Ilfov unde, prin exercitarea de acte de violență fizică și constrângere psihică (prin intimidare, supraveghere constantă, controlul și invocarea de pretinse datorii), au fost exploatate sexual de membrii grupului prin obligarea la manifestări pornografice în vederea producerii și difuzării prin intermediul unor platforme de socializarede material având un astfel de caracter și prin supunerea la executarea unei munci, în mod forțat, în scopul obținerii de beneficii financiare importante constând în sumele de bani obținute ca urmare a accesării materialelor de către utilizatori. Până în prezent au fost identificate 6 persoane vătămate care au fost exploatate sexual de grupul infracțional organizat”, au transmis procurorii DIICOT.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre