Cătălin Moroșanu i-a lăsat pe Faimoși fără cuvinte. Gestul făcut de luptător este incredibil!

Cătălin Moroșanu i-a lăsat pe Faimoși fără cuvinte. Gestul făcut de luptător este incredibil!
Cu fiecare minut difuzat pe micile ecrane, „Survivor România” 2021 dă naștere la cât mai multe controverse și discuții încinse în mediul online și în presă. Episodul de joi a venit cu multă tensiune, lăsându-i pe telespectatori fără cuvinte.

Cătălin Moroșanu i-a lăsat pe Faimoși fără cuvinte. Punctul culminant din episodul de joi al show-ului „Survivor România” 2021 a fost creat de celebrul luptător. Acesta a făcut un gest care i-a surprins pe toți, lăsându-i fără cuvinte. Echipa Faimoșilor dă vina pe tensiune.

Cătălin Moroșanu i-a lăsat pe Faimoși fără cuvinte

Cătălin Moroșanu a pornit în lupta pentru recompensă alături de echipa sa. Luptătorul nu a mai putut suporta tensiunea competiției, motiv pentru care a „explodat”. Plin de nervi, s-a năpustit asupra colegelor sale din echipa Faimoșilor, și anume Roxana Nemeș și Alexandra Stan.

Se pare că motivul pentru care luptătorul s-a enervat atât de tare este performanța colegelor. Cătălin Moroșanu avea așteptări prea ridicate de la Roxana Nemeș și Alexandra Stan, fiind dezamăgit în timpul luptei pentru recompensă.

În acele momente, el nu s-a mai putut controla și a sărit la gâtul Roxanei Nemeș. Mai mult, fetele din echipa Faimoși îi acuză pe băieți că sunt misogini. Tensiunea crește pe zi ce trece în echipa Faimoșilor.

Alexandra Stan și Starlin, rivali sau iubiți?

Alexandra Stan și Starlin au o legătură de care nimeni nu știa până acum. Se pare că cei doi se cunoșteau dinainte să devină concureți la „Survivor România” 2021. Înainte să devină rivali în Republica Dominicană, ei au colaborat pentru un videoclip muzical.

O artistă a dat lovitura odată cu participarea Survivor România 2021

Celebra cântăreață a lansat piesa „Mami” în urmă cu trei ani. În scenariul videoclipului, Alexandra Stan și Starlin apar îndrăgostiți până peste cap, având „rolul” de cuplu. În scenele tandre, cei doi pare că se iubesc cu adevărat, motive ce dau de înțeles că au o chimie dincolo de platourile de filmare. Videoclipul a strâns peste 4 milioane de vizualizări pe platforma YouTube și fost apreciat de mai mult de 37.000 de oameni.

Sursă foto: Survivor

Ce face Mihai Morar la 5 dimineața. Prezentatorul are un ritual Z.I.L.N.I.C.

Recomandarile noastre