Acum se laudă cu o carieră de invidiat, dar începuturile simpaticului Cătălin Scărlătescu au fost grele. Scărlătescu a trăit un moment pe care nu-l poate uita.

Cătălin Scărlătescu a fost dat afară, cu un șut în fund, dintr-un restaurant din Germania. Motivul era grav

Este considerat un as în ale bucătăriei, dar el nu se consideră atât de bun cum îl văd alții. Iar cea mai mare bucurie a lui Cătălin este atunci când le gătește oamenilor la evenimentele la care participă. „Sunt doar un mic pion în tot jocul ăsta frumos în care noi învățăm să gătim, iar ei învață să mănânce”, a spus vestitul bucătar.

Cât privește momentele grele din viață, a recunoscut că palma cea mai grea a primit-o în Germania, când s-a oferit să facă un sos bechamel pentru patronul său, folosind o rețeta pe care o învățase de la un bucătar din România. Din păcate, finalul nu a fost deloc cel așteptat.

„Mi-a dat un șut în fund. M-a dat afară. Erau vreo 12 grade și ploua. Eu eram în tricou că așa era la noi, la vase. Am luat-o pe jos, prin sate. Ăl de sus m-a așezat în fața unei vitrine unde era o carte de bucătărie. În pozele lor, nu existau deloc ingredientele din capul meu pentru sosul bechamel. Mi-am dat seama că nici măcar nu știam să spăl salata și aveam deja 2 ani de gătit. Nu toți am stat numai sus”, și-a amintit Scărlătescu.

„Prima și prima dată îi șoptesc la ureche ce vreau”

La capitolul femei, deși până acum nu s-a căsătorit, rămâne un cuceritor. Îl are pe vino-ncoa și mereu femeile îi cad la picioare. Cum determină Scărlătescu o femeie să se îndrăgostească de el?  Nici pe departe nu e vorba să-i gătească cele mai bune preparate culinare. Această tactică o folosește doar atunci când nimic nu mai funcționează. Și atunci cum prodecează?

„Eu nu am prea gătit femeilor. Armele mele nu sunt astea. Arma nucleară este gătitul. Dacă nici acolo nu intră în șpagat, fug. (…) Prima și prima dată îi șoptesc unei femei la ureche ce vreau. Rețeta pentru a cuceri o femeie este sinceritatea. Să nu minți. Poți să omiți lucruri, dar să nu minți”, a afirmat Cătălin Scărlătescu într-un interviu mai vechi acordat pentru Adevărul.

Acum cineva „i-a pus capac”. Recent, chef Scărlătescu a recunoscut faptul că se află într-o relaţie. Asta pe lângă faptul că, mereu, a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostelor iubite.

„Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Relația o are cu Doina Teodoru, 32 de ani, câştigătoarea sezonului trei al emisiunii iUmor. Se pare că e, totuși, o relație mai altfel decât a fost cu celelalte femei. Scărlătescu chiar a publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram alături de frumoasa tânără.

Sursă foto: fresh24, unica