Catrinel Menghia, petrecere surpriză pentru „cel mai drăguț monstru din lume”. Tematica a fost cu totul ieșită din comun

Catrinel Menghia, petrecere surpriză pentru „cel mai drăguț monstru din lume”. Tematica a fost cu totul ieșită din comun
Fetița lui Catrinel Menghia, o frumusețe de copil, a împlinit recent patru ani, iar mama i-a făcut o petrecere de cinci stele.

Fiica supermodelului i-a impresionat pe fanii fotomodelului, iar mesajele au curs. Iată la ce s-a gândit Catrinel Menghia.

Caroline Léon, fetița lui Catrinel Menghia și producătorul italian Massimiliano Di Lodovico, a fost extrem de fericită la petrecere, iar mama a ales să o îmbrace precum Wednesday Addams. Fotomodelul n-a rezistat și a postat și câteva fotografii de la petrecere, iar în câteva dintre ele apare și tatăl fetiței, dar și un mesaj pentru cel mai important lucru din viața sa.

„La mulți ani de 4 ani celui mai drăguț monstru din lume. Aduci atât de multă fericire și bucurie vieții noastre, te iubim”, au fost cuvintele lui Catrinel Menghia.

Vedetele au fost extrem de încântate de cum a arătat micuța de ziua ei

Printre vedetele care au sărit cu mesajele de felicitare s-a numărat Mihaela Rădulescu, care i-a trimis o inimioară lui Catrinel, dar și Lili Sandu, care i-a urat La mulți ani, micuței prințese. Nici Laura Cosoi n-a stat pe tușă, ea a trimis un mesaj în care a scris „Sănătate și fericire”, iar Christina Ich a notat: „La mulți ani, beauty”.

Sora lui Catrinel e topită după fetiță

Sora lui Catrinel, Lorena, care locuiește în America, e topită după nepoțica ei și îi face toate poftele ori de câte ori are ocazia. Cele două surori au ajuns acasă de Crăciunul trecut și au petrecut cele mai frumoase sărbători. Catrinel a fost extrem de fericită și a distribuit pe contul de socializare o fotografie cu cele două surori.

„În jurul bradului și al mesei festive ne-am reunit să împărtășim bucuria Nașterii Domnului. Crăciun Fericit”, a scris Catrinel Menghia. Lorena Menghia nu este căsătorită și nu are copii.

Cum și-a cunoscut iubitul

Într-un interviu mai vechi, Catrinel a vorbit și despre momentul în care l-a cunoscut pe Massimiliano Di Lodovico și ce impresie i-a lăsat. „Lucram la filmul cu care am fost la Veneţia, „La città ideale“, cu Luigi Lo Cascio. A venit la filmări, cu un pretext, prin intermediul agentei mele.

Era curios să mă cunoască, auzise de o actriţă din România. S-a prezentat, după care a fost puţin „stalker-ul“ (n.r. – urmăritorul) meu pentru şase-şapte luni. Tot primeam flori peste tot pe unde mergeam şi nu ştiam că el era în spatele a tot ce se întâmpla. După aceea am aflat şi cam asta e povestea. A funcţionat „stalk-ereala”, a povestit fotomodelul.

Recomandarile noastre