Ce fac de Crăciun celebritățile de peste ocean

Ce fac de Crăciun celebritățile de peste ocean
După o perioadă care nu a fost ușoară pentru nimeni de planetă, a venit în sfârșit momentul în care se apropie finalul de an și putem intra în 2021 cu forțe proaspete și cu speranța unui nou început. Însă până atunci sărbătorim Crăciunul care a venit în sfârșit cu voie bună și veselie.

Brazii sunt împodobiți și cadourile sunt sub brad, unele deja desfăcute. După un an greu, vedetele de peste ocean au început festivitățile. Am făcut o listă cu cele mai cunoscute celebrități și cum petrec acestea Crăciunul 2020. 

Olivia Newton-John, sărut sub vâsc

Sursa foto: Instagram

Olivia Newton-John a împărtășit sub vâsc un sărut dulce cu soțul ei John Easterling: „În timp ce toată lumea se pregătește de sărbători, știați că vâscul nu este doar pentru a primi un sărut de la cineva special de Crăciun?” a scris aceasta pe Instagram. „Vâscul are o istorie lungă de aplicații medicinale de secole și, oamenii de știință din zilele noastre explorează acum utilizarea acestuia ca tratament pentru cancerul de colon!”,  a încheiat actrița australiană, care se luptă în prezent cu cancerul pentru a treia oară. 

Demi Moore a decorat plantele din casă 

Sursa foto: Instagram

De ce să decorați doar brazii de Crăciun când puteți îmbodobi și plantele? Ei bine, la această întrebare a răspuns actrița Demi Moore, care și-a împodobit ferigile din casa din Sun Valley, Idaho, cu baloane. 

Victoria Beckham, felicitare de Crăciun cu peripeții

Sursa foto: Instagram

Fosta cântăreață de la Spice Girls  a împărtășit imagini din culise de la realizarea felicitării de Crăciun a familiei sale, dar și câteva sfaturi: ”Video-ul în care prezinți imagini de la filmări … nu funcționează niciodată cu copii sau animale !!” A scris aceasta pe Instagram la video-ul care îi prezenta pe cei patru copii ai săi, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper,  precum și pe cățeii lor. 

Reese Witherspoon, tradiții de Crăciun

Sursa foto: Instagram

Reese Witherspoon tocmai și-a terminat de pus în practică tradiția preferată de Crăciun. Actrița, în vârstă de 44 de ani, și-a împărtășit casa de turtă dulce impresionant construită și decorată, spunând că îi place să o pregătească împreună cu copiii ei: ”Unul dintre lucrurile mele preferate în această perioadă a anului este decorarea caselor de turtă dulce cu copiii mei, ei bine … ok … majoritatea mâncăm doar bomboane. Care sunt unele dintre tradițiile tale de familie preferate ??”, și-a întrebat actrița fanii. 

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness, veseli în fața bradului

Sursa foto: Instagram

Actorii australieni Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness păreau veseli în timp ce pozau în fața pomului lor de Crăciun luminat: „Sărbători fericite de la familia noastră către voi”, a scris vedeta din The Greatest Showman. 

Madonna a făcut o mărturisire. Fanii sunt surprinși de ce au văzut pe corpul ei