Ce face Madonna cu iubitul ei de 27 de ani

Ce face Madonna cu iubitul ei de 27 de ani
Madonna, în vârstă de 62 de ani, pozează jucăuș în pantaloni scurți din denim și ciorapi plasă, în timp ce  se bucură de „grătarul de familie” alături de iubit și de copiii ei adoptați.

Ea i-a înebunit pe fani după ce a lansat recent trailerul pentru foarte așteptatul ei documentar de turneu și le-a arătat ce face Madonna cu iubitul ei de 27 de ani.

În vârstă de 62 de ani, Madonna a fost ocupată să sărbătorească noua sa lansare, în timp ce se bucura de un grătar de familie alături de iubitul Ahlamalik Williams, în vârstă de 27 de ani, și de copiii ei.

Madonna a avut o pălărie de cowboy, pantaloni scurți din denim și colanți cu plasă. Mai avea și pantofi cu toc în timp ce poza jucăuș pe un flamingo gigant gonflabil. A făcut hot dog la grătar, alături de cei dragi.

Ce face Madonna cu iubitul ei de 27 de ani

Documentând noaptea ei plină de distracție pentru fani, Madonna a împărtășit o serie de fotografii de la petrecerea de familie care a avut loc într-o remorcă personalizată.

Ea le-a spus fanilor că are un „BBQ de familie”. Și-a arătat simțul umorului, în timp ce eticheta seria ei foto, filmată de videograful ei Ricardo Gomes, în povestea ei: „Trailer trash”.

Petrecerii i s-au alăturat unii din copiiii Madonnei – inclusiv fiul ei adoptiv David Banda, în vârstă de 15 ani. Împărtășind talentele muzicale ale mamei sale, David – cu care Madonna face duet în unele dintre postările sale de pe rețelele sociale – a fost văzut pozând cu o chitară în remorca închiriată a familiei.

David a fost primul copil adoptat de Madonna. Vedeta  s-a îndrăgostit de băiatul de 13 luni, bolnav de pneumonie, când l-a descoperit în 2006 la un orfelinat din Malawi pe care l-a finanțat parțial. Adopția sa a fost finalizată în 2008. După multe controverse cu privire la faptul că cântăreața nu locuise în țara africană minim un an. Ceea ce reprezenta o cerință pentru părinții adoptivi.

Madonnei i s-au alăturat și fiicele sale gemene de opt ani, Estere și Stella Ciccone, în costume de baie potrivite și benzi pufoase în păr, și fiica ei adolescentă Mercy James, în vârstă de 15 ani. Vedeta muzicală a adoptat-o pe Mercy James în 2009 și pe gemenele Estere și Stella în 2017.

De asemenea, Madonna este mama a doi copii biologici, fiica Lourdes, concepută cu Carlos Leon și fiul Rocco, în vârstă de 20 de ani, din relația sa anterioară cu Guy Ritchie. Madonna a fost căsătorită cu Sean Penn și Guy Ritchie.

Când își lansează Madonna documentarul

Tachinând fanii în legătură cu lansarea mult așteptată a documentarului ei de turneu – Madonna a spus într-un comunicat: „Să îmi împărtășesc viziunea cu publicul global a fost profund semnificativ pentru mine.

Oportunitatea de a-mi aduce mesajul și arta incandescentă tuturor celor implicați și unui public și mai larg vine într-un moment în care muzica este atât de profundă pentru a ne reaminti legătura sacră a umanității noastre comune”.

Filmul vine la 30 de ani de la lansarea iconicului său film Truth Or Dare, care a revoluționat arta documentarului muzical.

Documentarul, filmat în Lisabona, Portugalia, o urmărește pe Madonna în timpul turneului său și va „captura spectacolul turneului rar și captivant al vedetei”.

Filmul prezintă 48 de interpreți pe scenă. Inclusiv copii, muzicieni și dansatori ai Madonnei din întreaga lume și îi va duce pe spectatori într-o călătorie la fel de convingătoare și îndrăzneață ca neînfricatul personaj Madame X. Acesta e un agent secret care călătorește în jurul lumii, schimbând identități, luptând pentru libertate și aducând lumina în locuri întunecate”. Conform Deadline, documentarul va avea premiera în SUA pe Paramount + în octombrie.

Sursa foto: Instagram

Actorul Valentin Uritescu a ajuns la un cămin de bătrâni. Are 80 de ani