Ce face Maria Popovici atunci când nimeni nu o vede. Pur și simplu nu se poate controla

Ce face Maria Popovici atunci când nimeni nu o vede. Pur și simplu nu se poate controla
Maria Popovici s-a impus în lumea stand-up-ului românesc și a demostrat că femeile pot fi bune în orice domeniu. Are însă o mare problemă...

După ce s-a lansat la emisiunea „iUmor”, numele Mariei Popovici a fost pe buzele tuturor. Care este cel mai mare defect al său.

Ce face Maria Popovici atunci când nimeni nu o vede. Pur și simplu nu se poate controla

E un exemplu pentru toate femeile care spun că nu se pot impune într-o lume a bărbaților. Când Maria Popovici apare pe scenă, toată lumea o soarbe din priviri și râde cu gura până la urechi. Apreciată pentru transparența de care a dat mereu dovadă, Maria și-a pus mereu sufletul pe tavă în fața fanilor săi care o adoră.

Recent, Maria și Mincu, soțul ei, un alt comediant cunoscut, au fost invitați la un podcast, unde au vorbit despre căsnicia lor, dar și despre ce îi deranjează unul la celălalt. Plini de autoironie, cei doi au fost senzaționali, iar declarațiile date au fost spumoase.

Maria îi reproșează lui Mincu că nu îi pune tablourile pe perete

Când a venit vorba să spună ce are de reproșat partenerului său, Maria Popovici a răspuns că are un singur lucru de comentat: trage de el să-i pună pe pereți câteva tablouri. Nici Mincu n-a așteptat prea mult și a spus că soția lui are un mare defect: „sparge” prea mulți bani pe haine. Un lucru pe care artista și l-a asumat, pentru că pur și simplu nu se poate controla.

S-au căsătorit în casa părinților

Maria și Mincu s-au căsătorit în anul 2018, în casa părinților, unde totul a fost aranjat ca la carte, de la masa cu tricolorul la baloane și, bineînțeles, ofițerul Stării Civile. ”Gata fetele. S-a rezolvat. Mulţumim Sectorul 6 pentru oficierea specială acasă la părinţi”, a scris Maria Popovici pe reţelele de socializare.

Fanii acestora n-au stat pe gânduri, ci le-au trimis imediat mesaje de felicitare: ”Felicitări, casă de piatră”, ”Gata? Eşti în sfârşit doamna Minculescu?”. ”Super felicitări, minunaţilor! Viaţă lungă şi frumoasă vă doresc”, sunt doar o parte din ceea ce au scris fanii.

Sursă foto: instagram