Ce i-a spus Elena Udrea fetiței ca să nu o îngrijoreze. Micuța se topește de dorul mamei

Ce i-a spus Elena Udrea fetiței ca să nu o îngrijoreze. Micuța se topește de dorul mamei
De când e în spatele gratiilor, Elena Udrea nu știe cum să se mai descurce. Dar fostul ministru al Turismului încearcă să nu piardă speranța.

Atât Elena Udrea cât și fetița ei suferă enorm de când blonda a ajuns în penitenciarul Târgșor. Situația e foarte complicată.

Ce i-a spus Elena Udrea fetiței ca să nu o îngrijoreze. Micuța se topește de dorul mamei

Potrivit informațiilor oferite de avocate Elenei Udrea, Sivia Uscov, fostul ministrul al Turismului face față cu greu condițiilor din închisoare, dar cel mai mult o doare faptul că nu-și poate vedea copilul.

„E foarte greu. E în carantină. Şi eu când mă duc la grefă este la fel. E foarte greu”

„Când ești într-o detenție nelegală, cum susținem noi, este foarte greu. Nu poți să accepţi o condamnare de la o instanţă nelegal constituită. E și departe de familie, nu-și vede fetița. E foarte greu. E în carantină. Şi eu când mă duc la grefă este la fel. E foarte greu”, a declarat Sivia Uscov.

Fetița știe că e plecată la muncă, în Italia

Elena Udrea nu a vrut să-i spună adevărul fetiței, care oricum e mult prea mică și n-ar fi înțeles mare lucru. Așa că micuța știe că mami e plecată să muncească în Italia. Udrea are dreptul să vorbească cu familia și avocatul zilnic, timp de o oră. „E singurul mod de comunicare.

Fetiţa nu ştie la acest moment că mama ei e în penitenciar. La vârsta asta este greu să explici. „Mama este în Italia la muncă”, invocă ceea ce se întâmplă cu atâtea familii de români. Cum ar putea să îi explice de ce se afla în penitenciar? E greu de înțeles chiar și pentru noi juriştii de ce e în penitenciar”, a mai spus apărătorul Elenei Udrea.

Se plimbă o oră și jumătate pe zi

În spatele gratiilor, Udrea încearcă să-și găsească orice fel de preocupare, pentru ca timpul să treacă mult mai repede și are dreptul la plimbare o oră și jumătate. „Iese la plimbare o oră şi jumătate pe zi. Este foarte greu să faci o apărare prin telefon sau câteva ore pe săptămână când te poți deplasa la penitenciar.

Vorbim în fiecare zi. Trebuie să împartă cele 60 de minute la care are dreptul cu familia și cu avocații. Vorbim zilnic, dar este greu, ce apărare poți să faci în 10 minute la tel?”, a mai spus apărătoarea.