Ce i s-a întâmplat lui Gigi Becali, sâmbătă. Vai de sufletul lui care l-a tot chinuit!

Ce i s-a întâmplat lui Gigi Becali, sâmbătă. Vai de sufletul lui care l-a tot chinuit!
La nunta fetei lui Anghel Iordănescu, unde era naș, nu a mai stat la petrecere din cauză că făcuse legământ că nu va mai fi vreodată prezent decât la biserică, nu va mai participa niciodată la vreun chef cu muzică. Nici la cununia Simonei Halep nu a fost din același considerent.

În urmă cu o lună, Becali declara presei că nu  a rezistat rugăminților fetei lui Anghel Iordănescu, celebrul jucător antrenor de fotbal, și a acceptat să-i fie naș de cununie, dar nu va merge decât la biserică apoi se va retrage.

„Nu mai suport muzica deloc. Sufletul meu nu mai suportă muzica. Nu merg la petreceri. La nunți, la botezuri, nu merg.  De exemplu, m-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun, că se mărită. I-am zis «Măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă! La masă nu vin! La muzică, la distracție nu vin». I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică. La masă nu am călcat.

Mi-am botezat nepoata. Am stat la masă, dar când au venit lăutarii am plecat. Nu e că nu vreau, dar nu pot. Se întâmplă în suflet și în trup ceva și nu pot să suport muzica, deloc”, a declarat atunci Gigi Becali.

Gigi Becali a încălcat legământul bisericesc

Sâmbătă, Gigi Becali ori a uitat de declarațiile făcute, de legământ, ori sufletul lui a revenit la entitatea omenească și acceptă muzica. Cert este că i-a revenit dispoziția de a asculta muzică machedonească și de a se rupe în figuri pe ringul de dans, așa cum făcea odată. A dansat cu frenezie la nunta nepotului Lucian, așa cum se vede într-o filmare publicată de cancan.ro.

Lucian Becali este cunoscut ca nepotul favorit al patronului FCSB, iar acesta a dorit foarte tare să-l vadă așezat la casa lui, însurat cu Iulia, o tânără plăcută atât de el cât și de întreaga familie. Dorința s-a împlinit în luna august a acestui an, când Lucian și Iulia s-au cununat civil. Sâmbătă, au organizat și o petrecere fastuoasă cu ocazia unirii în fața lui Dumnezeu.

Latifundiarul din Pipera s-a ocupat de tot ce a fost nevoie ca totul să iasă perfect, exact ca la nunta fiicei lui cea mare, Teodora. La restaurantul unde s-a adunat mulțimea de invitați, Gigi Becali a fost sufletul petrecerii, iar întreaga seară a fost prezent pe ringul de dans, după cum afirmă cancan.ro, care a arătat, în exclusivitate, câteva imagini de la nuntă.

Ce a oferit latifundiarul sufletului său în această sâmbătă

La marele eveniment, de la biserică și restaurant, alături de Gigi Becali, a fost prezentă soția, fiica sa Teodora cu soțul ei, Teodor Mincu, și celelalte două fete. Cu toții s-au distrat întreaga seară alături de ceilalţi invitaţi. Gigi Becali a dansat până în zori pe muzică machedonească, fără să dea semne de oboseală. Semn că sufletului său i-au plăcut horele strămoșești.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp