Ce îl face pe Donald Trump bun la pat? De ce toate femeile erau atrase de el

Ce îl face pe Donald Trump bun la pat? De ce toate femeile erau atrase de el
De când a fost instalat nou președinte american, Joe Biden, mulți au speculat despre cum va evolua în timp Donald Trump.  Unii au sugerat că ar putea părăsi țara, în timp ce alții cred că s-ar putea pregăti pentru a doua candidatură prezidențială din 2024. Pe fondul tuturor zvonurilor despre viitorul lui Trump, în centrul atenției este viața lui amoroasă.

Un adevărat bărbat fatal, Donald Trump, sunt de acord comentatorii, dar oare ce îl face pe Donald Trump bun la pat? Să ne uităm numai în istoricul lui matrimonial. Și nici măcar în detaliu. Actuala sa soție e o frumusețe.

Donald Trump și Melania Knauss, pe atunci un model sloven în vârstă de 28 de ani, s-au întâlnit la o petrecere din New York în urmă cu mai bine de 20 de ani. Cuplul Donald – Melania, format atunci, s-a căsătorit  șapte ani mai târziu. A fost o nuntă fastuoasă de 2,5 milioane de dolari. S-a ținut în Palm Beach, Florida.

16 ani de căsătorie cu Melania

Vinerea trecută, cei doi au marcat a 16-a aniversare a căsătoriei. O sursă a declarat pentru The Times că evenimentul nu au fost de remarcat cu lucruri deosebite și nici gesturi de foarte mare tandrețe. R. Couri Hay, un publicist care cunoaște cuplul, a comentat că „singurul lucru care rămâne în picioare este căsătoria”, în ciuda dificultăților apărute pe parcursul anilor.

Cuplul ex prezidențial aniversează 16 ani de căsătorie, în mijlocul zvonurilor de divorț. Cum arătau Melania și Trump la nuntă.

Într-un interviu, Trump a descris-o pe Melania drept „o soție grozavă” și a spus că au „o relație excelentă”. Când a fost întrebat dacă era dependent de femei, Trump a respins afirmația. Dar a recunoscut că „iubește foarte mult femeile”. El le-a spus: „Le respect, cred că sunt magnifice și nu mă refer doar la frumusețea lor fizică”, notează Express.

Bărbat fatal, Donald Trump. Atrăgea toate femeile

În timpul interviului, Trump a evitat o întrebare care chestiona dacă se crede „un soț bun”, susținând că este „un tată deosebit”. Trump a descris, de asemenea, de ce credea că femeile sunt atrase de el.

El a susținut că cunoaște o mulțime de oameni bogați – pe care i-a descris drept „băieți bogați, deștepți și vicleni” dar care nu puteau face ca „o femeie să iasă cu ei”. Și-a amintit că o dată a intermediat o cină dintre un amic de al sau, foarte bogat cu o concurentă la Miss Univers. El a spus despre prietenul său că “are tot ce poate cumpăra cu bani”. Și totuși, mai târziu, modelul l-a sunat și i-a spus: „Nu mă mai face niciodată să fac asta – pur și simplu nu-mi irosi timpul cu tipi de genul acesta”.

Trump a susținut că individul are mai mulți bani decât ar putea cheltui vreodată cineva într-o viață, dar că atunci când vine vorba de femei frumoase totul se blochează. „Cunosc o mulțime de băieți foarte bogați care nu pot ieși de două ori cu o fată pentru că sunt groaznic de plictisitori”, a relatat Trump.

Fostul președinte crede despre el că propriul „succes cu femeile” se datorează „înțelegerii modului în care funcționează viața”. „Am văzut oameni urcând și coborând. Știu jocul, am un bun simț al străzii”.

Ce îl face pe Donald Trump bun la pat?

În alt pasaj al interviului a răspuns la curiozitatea suscitată de „secretul lui Trump de a fi bun în pat”. El a susținut că există „o mulțime de secrete”, dar cel mai important este „aspectul”.

Trump crede că o persoană nu „trebuie să arate ca Cary Grant” ci trebuie să „aibă un anumit mod și o anumită atitudine. Văd tipi de succes care pur și simplu nu au atitudine și nu vor ieși niciodată cu femei grozave. Atitudinea este importantă, nu prea îmi place să vorbesc despre asta pentru că sună foarte vanitos – dar este esențială”.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Catinca Roman, anunț în premieră: „Mă lansez într-o muncă total diferită”

Recomandarile noastre