Ce înțelegere au făcut ducii de Sussex, Harry și Meghan, cu postul CBS. Are legătură cu prințul Philip

Ce înțelegere au făcut ducii de Sussex, Harry și Meghan, cu postul CBS. Are legătură cu prințul Philip
Ducii de Sussex au avut o înțelegere cu CBS în ceea ce privește interviul cu Oprah. Totul are legătură cu prințul Philip și s-a aflat abia acum.

Harry și Meghan au fost acuzați că sunt insensibili, în momentul în care nu au fost dispuși să amâne interviul cu Oprah, pe fondul problemelor de sănătate ale prințului Philip. Au fost blamați în special de către presa britanică, cea despre care este deja cunoscut faptul că are o vendetă cu Meghan Markle. Acum, noi detalii ies la iveală despre ce s-a discutat în spatele camerelor de filmare. Ducii de Sussex au avut o înțelegere cu postul CBS, iar totul a fost dezvăluit abia acum. 

Prințul Philip a fost spitalizat în ultima lună, timp în care a suferit și o operație pe cord. Acesta a fost externat în urmă cu câteva zile și în acest moment se află la castelul Windsor. Acolo se recuperează alături de regină. Un expert regal afirma recent că familia l-a ținut pe prinț departe de tot scandalul, pentru a-l proteja în contextul sănătății sale fragile din ultima vreme. 

Ducii de Sussex au avut o înțelegere cu CBS. S-a aflat abia acum 

 întelegere ducii de Sussex
Oprah și Gayle King sunt prietene apropiate

Gayle King, prietenă cu Oprah și prezentatoarea propriului său show de televiziune, a făcut lumină în toată situația cu interviul. Harry și Meghan au fost aspru criticați din cauza faptului că au ales să difuzeze interviul. Asta deși prințul Philip era într-o stare delicată de sănătate. Gayle King însă a întors moneda și a dezvăluit că a existat o înțelegere între ducii de Sussex și postul american CBS. 

Astfel, în cazul tragic în care prințul Philip ar fi murit, CBS ar fi amânat difuzarea discuției de două ore cu Oprah. Aceasta  a picat ca o bombă peste casa regală britanică. „Dacă, doamne ferește, ceva s-ar fi întâmplat cu el, interviul nu ar fi fost difuzat la acea dată. Totul a fost filmat și programat înainte ca el să intre în spital. Însă multă lume a ridicat această problemă”, a transmis King. 

Meghan ar avea dovezi care sprijină acuzațiile de rasism

De asemenea, Gayle King a mai făcut o mărturisire neașteptată. Aceasta a spus că a discutat atât cu Harry, cât și cu Meghan după difuzarea discuției. Astfel, se pare că Meghan ar avea dovezi destule pentru a sprijini acuzațiile de rasism pe care le-a lansat. Reamintim că în cadrul interviului ducesa a vorbit inclusiv de schimburi de mailuri pe care le-a avut cu „Instituția”.  Așa s-a referit la familia regală și angajații seniori ai acesteia. Ne putem aștepta deci ca acele dovezi de care vorbește King să fie chiar mailuri între Meghan și anumiți angajați seniori din cadrul Palatului. 

Prezentatoarea prietenă cu Oprah a mai menționat și că Harry a discutat atât cu fratele, cât și cu tatăl său, Charles, însă „discuțiile nu au fost productive”. 

Foto: Facebook

Scandal de proporții între o ursoaică și doi tigri bengalezi. Cine a câștigat