Ce li se întâmplă celor doi concurenți Survivor, exilați duminică seară

Ce li se întâmplă celor doi concurenți Survivor, exilați duminică seară
S-a petrecut o premieră absolută la Survivor România 2022. Doi dintre concurenți au fost trimiși în exil, după ce a fost convocat un consiliu de urgență.

După jocul pentru recompensă, câștigat cu 10 – 5 de către Faimoși, echipele au fost convocate la un Consiliu de urgență. Evenimentul reprezintă o noutate a show-ului.  Iar în cadrul consiliului de urgență, concurenții au avut parte de o altă premieră în istoria competiției: au aflat că rămâne fiecare echipă fără câte un concurent, temporar, aceștia fiind trimiși în exil.

Doi concurenți Survivor exilați duminică seară

Concurenții cu cel mai bun timp pe traseu au făcut nominalizările pentru exil. Din echipa Faimoșilor, Natalia Duminică a fost nevoită să aleagă. Natalia l-a propus pe CRBL, care i-a replicat imediat că a făcut o greșeală care poate costa scump. „Ai făcut o mare greșeală. Nu trebuia să te atingi de băieți. Din punctul meu de vedere, le-ai făcut un mare favor Războinicilor”, a spus CRBL. Realitatea este că acesta, cel puțin în ultima vreme, nu prea mai este pe placul colegilor săi.

Din echipa Războinicilor, tot o fată a avut de nominalizat exilatul. Ștefania Ștefan l-a propus pe Relu Pănescu pentru exil. Arădeanul a declarat că nu s-a supărat în urma nominalizării, însă a explicat că îi va fi greu. „Nu voi fi supărat pe Ștefania pentru nominalizarea făcută. Nu va fi ușor, dar asta este. Nu voi fi supărat nici acum, nici în continuare. Ea mi se pare cea mai competitivă în momentul de față, dintre toate colegele de la Războinici”, a spus Relu Pănescu, după ce și-a auzit numele.

Ce presupune exilul

Emisiunea Survivor România 2022, care se petrece zilele acestea în Republica Dominicană, a avut o premieră în ediția de duminică, 20 februarie. Doi concurenți, câte unul din fiecare echipă, au fost nominalizați de colegii lor să dispară din show o vreme. Unul dintre Faimoși și unul dintre Războinici trebuie să părăsească insula și să plece în exil, fără mâncare sau alte facilități.

Survivor România 2022 spulberă audiențele

PRO TV a avut, din nou, duminică seara, cele mai bune audiențe, pe tronsonul naţional. Survivor România 2022 nu a dat absolut nicio şansă concurenţei. Antena 1 şi Kanal D au avut audienţe la jumătate faţă de rivali.  Practic, în prime-time toată România s-a uitat la show-ul din Republica Dominicană, concurenţa fiind extrem de departe de cei de la PRO TV.

La ora 20.00, a început pe PRO TV Survivor România 2022, iar Antena 1 a contracarat cu un alt show, iUmor, în timp ce la Kanal D a început Roata norocului. Chiar de pe primele sloturi de audienţă din prime-time, PRO TV şi Survivor România s-au îndepărtat decisiv de concurenţă. Pe toate sferturile de oră de la nivel naţional, PRO TV a avut minim 11 sau chiar şi peste 12, la distanţă uriaşă faţă de concurenţă care şi-a împărţit locul al doilea toată seara.

Antena 1 a luat faţa Kanal D pe mai multe sferturi de oră şi chiar a reuşit un rating de 7.1 la finalul orei 20.00, ceea ce a plasat-o pe locul secund după cei de la PRO TV. Şi de la ora 21.00 a fost acelaşi lider al clasamentului, la nivel naţional. Chiar pe primul sfert al orei, PRO TV a depăşit cifra 13 de rating, cea mai bună obţinută de vreo televiziune din România duminică seara, la nivel naţional.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre