Ce mai face Sandra Brown, celebra autoare iubită de românce. Puțini știu asta despre ea

Ce mai face Sandra Brown, celebra autoare iubită de românce. Puțini știu asta despre ea
Sandra Brown este una dintre cele mai de succes autoare de cărți de dragoste din lume. Milioane de femei i-au citit romanele, însă nu multă lume știe cine este. La cei 72 de ani împliniți anul trecut, autoarea se poate lăuda cu peste 70 de romane publicate.

Multe doamne o țin minte pe celebra autoare de bestseller-uri Sandra Brown, care făcea furori în anii ’90 în România. Printre cele mai cunoscute cărți de dragoste ale autoarei se află seria Texas! (Lucky, Chase și Sage), Căderea lui Adam sau Mătase franțuzească, cea din urmă aflandu-se pe lista New York Times a celor mai bine vândute cărți, care a avut parte și de o ecranizare. 

Sandra și Michael Brown / Sursa foto: Facebook

Deși romanele ei au câștigat nenumărate premii de-a lungul carierei sale, de viața personală a autoarei se știu destul de puține. Ajunsă acum la 72 de ani, Sandra Brown continuă să scrie, însă și-a schimbat stilul, trecând de la romane de dragoste la genul polițist/thriller. 

Soțul a provocat-o să scrie, dar i-a fost și inspirație

Născută în anul 1948 în Waco, Texas, autoarea a adus o parte din magia texană în toate cărțile romantice pe care le-a publicat. Cei care îi cunosc opera au putut observa cu ușurință de-a lungul timpului similarități între personajele principale din cărțile sale, cel puțin când vine vorba de comportament, dar și scenele fierbinți celebre deja, care se pare că au fost inspirate chiar din viața Sandrei. 

Sandra și fiul ei, Ryan / Sursa foto: Facebook

În ceea ce privește viața personală, Sandra Brown are o căsnicie fericită cu fostul documentarist și jurnalist Michael Brown, iar împreună au doi copii: Ryan și Rachel. Despre începuturile carierei sale de scriitoare, Sandra recunoaște că soțul ei a fost cel care a provocat-o să scrie, dintr-o joacă. S-a născut astfel una dintre cele mai cunoscute autoare de romane de dragoste contemporane. 

De-a lungul anilor, Sandra a scris sub pseudonime ca Erin St. Claire, Laura Jordan și Rachel Ryan, iar numele ei a fost folosit în anii ’90 pentru o mulțime de romane care i-au fost atribuite, în mod fals, pe piața din Europa de est, inclusiv în România. 

Prințesa războinică nu a murit! Iubitul i-a anunțat decesul fără să existe confirmare oficială din spital. VIDEO