Ce mănâncă Florin Dumitrescu de ziua lui. A ținut cont că e dezlegare la pește

Ce mănâncă Florin Dumitrescu de ziua lui. A ținut cont că e dezlegare la pește
Printre sărbătoriții zilei de Florii este și chef Florin Dumitrescu. Mii de oameni au ținut să îi ureze ”La mulți ani!”. Simpaticul bucătar și-a anunțat fanii ce meniu va vea de ziua lui.

Curg urările pentru cei care au nume de floare Viorica, Delia, Margareta, Florina sau Florin. Printre sărbătoriții zilei de 25 aprilie este și chef Florin Dumitrescu, simpaticul jurat al concursului ”Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu, mii de urări de ziua lui

Chef Florin Dumitrescu este deseori considerat copilul minune al bucătariei românești. Este membru în juriu în concursurile de bucătărie de aproape zece ani. Avea doar 24 de ani, când a participat la emisiunea ”Masterchef”, avându-i colegi, în calitate de jurați, pe Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

La vremea aceea, era cel mai tânăr jurat ”Masterchef” din lume și a devenit rapid celebru pentru firea sa spontană și explozivă. În anul 2016, cheful a schimbat televiziunea, devenind jurat alături de aceeași colegi în show-ul culinar ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Florin Dumitrescu este chef de aproape zece ani, deși abia a împlinit 33 de ani. A mai avut timp să își întemeieze o familie, cu doi copii, și să mai scrie și două cărți.

Simpaticul chef a postat o fotografie în care are părul în toate direcțiile, de parcă a făcut-o când s-a trezit. Poate să fie oricum pentru că admiratorii lui s-au grăbit să îi adreseze mii de urări, de ziua numelui. Desigur, printre cei care au ținut să îi ureze ”La mulți ani!” sunt și foști concurenți de la Chefi la cuțite.

Ce mănâncă Florin Dumitrescu de ziua lui

Florin Dumitrescu s-a grăbit toată viața. La 14 ani, a lucrat într-o bucătărie de restaurant, la 17 ani câștiga de trei ori mai mult decât mama sa, iar la  24 de ani era cel mai tânăr jurat în concursurile de master chefi.

Ce mănâncă Florin Dumitrescu de ziua lui

Și de ziua lui s-a grăbit. Cu o zi înainte de Florii, a postat meniul pe care îl va pregăti pentru masa festivă. Desigur, a ținut cont că este dezlegare la pește. Scrie că se va delecta cu o ciorbă de pește, icre de crap și scrumbie de Dunăre pe plită.


Chef Florin Dumitrescu, o poveste ca în filmele despre succes

Chef Florin Dumitrescu, cum nu l-ați văzut niciodată. Poze de colecție