Dezvăluiri fabuloase: ce munceau vedetele înainte să fie celebre. Julia Roberts vindea înghețată

Dezvăluiri fabuloase: ce munceau vedetele înainte să fie celebre. Julia Roberts vindea înghețată
Înainte să fie celebre, vedetele aveau joburi modeste, plătite infim comparativ cu cât câștigă acum. De exemplu, Julia Roberts vindea înghețată pentru a strânge bani de buzunar. Ce munceau vedetele înainte să fie celebre.

Calea către succes nu este ușoară pentru toată lumea, iar vedetele nu fac excepție. Da, unii dintre ei au avut norocul să tragă tragă biletul câștigător la naștere, dar alții au trebuit să lucreze ca îngrijitori pentru a realiza lucrurile pe care le au astăzi. Iată ce munceau vedetele înainte să fie celebre. 

Chris Pratt trăia în dubă și era ospătar 

Katherine Schwarzenegger și Chris Pratt / Sursa foto: Facebook

Când avea 19 ani, Chris Pratt locuia într-o dubă și muncea ca ospătar la un restaurant care vindea creveți. Ani mai târziu, când s-a întors la restaurantul respectiv ca și client, a postat pe Instagram un mesaj despre asta. „De fiecare dată când mă întorc îmi amintesc de miile de creveți pe care i-am mâncat din farfuriile oamenilor pe drumul înapoi spre bucătărie”, a scris cunoscutul actor. 

Jim Carrey era îngrijitor 

Jim Carrey a debutat pentru prima oară în rolul de comediant de rezervă când avea doar 15 ani. Cu toate acestea, în acel moment, nu putea să-și câștige existența din asta. Actorul și familia sa locuiau într-o dubă pe atunci. Pentru a-i sprijini financiar, în ziua în care a împlinit 16 ani, a început să lucreze ca îngrijitor la o fabrică.

Carrey a renunțat la liceu și a lucrat la fabrică timp de 2 ani până când într-o zi a reușit să-și câștige existența lucrând ca și comediant profesionist.

Ce munceau vedetele în trecut. Julia Roberts vindea înghețată 

Înainte de a deveni o actriță de renume mondial, Julia Roberts vindea înghețată. Cu banii câștigați în timp ce lucra acolo, Roberts a reușit să plătească pentru cursurile de actorie la care participa. 

Michelle Pfeiffer era casieră 

Michelle Pfeiffer impecabilă

Michelle Pfeiffer a început să lucreze cu o jumătate de normă la doar 14 ani. Una dintre slujbele pe care le-a avut a fost aceea de casieră într-un supermarket. Totuși, nu i-a plăcut acest lucru și, în cele din urmă, a dezvăluit. „Când verificam alimente, eram doar frustrată. Am vrut să fac ceva. Așa că, în sfârșit, m-am întrebat ce vreau să fac. ” Atunci Pfeiffer și-a dat seama că vrea să fie actriță. 

Hugh Jackman era clovn la petreceri 

Înainte ca Hugh Jackman să înceapă o carieră de actorie, obișnuia să-i distreze pe copii la petreceri. Dar Jackman a recunoscut că era foarte nepriceput la magie și, într-un interviu, a dezvăluit. „Eram Coco Clovnul și nu aveam trucuri de magie și îmi amintesc că un copil de 6 ani stătea în picioare la o petrecere spunând: Mami, acest clovn este oribil, nu știe niciun truc, și a avut dreptate „.

Foto: Facebook

Regulile pe care Albert Einstein le cerea primei soții să le respecte