Ce nu știați despre Smiley. Poze de colecție

Ce nu știați despre Smiley. Poze de colecție
Andrei Tiberiu Maria, adică Smiley, a început să cânte de la 10 ani, când era fan Michael Jackson. Simpaticul antrenor de la Vocea României își dorea încă de mic să devină vedetă, iar visul sau a devenit realitate. Ce nu știați despre Smiley. Poze de colecție.

Cine nu-l iubește pe Smiley. Este frumos, deștept, simpatic și talentat. Plus că muzica lui este altfel, care se duce direct la inimă.

Ce nu știați despre Smiley. Poze de colecție

În prezent, Smiley (37 de ani) se numără printre cei mai apreciați artiști din industria muzicală autohtonă, are propria sa casă de producție unde lucrează cu fratele său, Filip, la fel de talentat.

Filip Maria are 30 ani și a absolvit Liceul Zinca Golescu din Pitești. În timp ce fratele lui Smiley a ales Academia de Studii Economice, Facultatea de Comerț, el s-a îndreptat spre UTCB Construcții Civile Industriale și Agricole, după finalizarea studiilor liceale. Filip iubește enorm muzica.

“Înainte de a intra în povestea HaHaHa Production, am lucrat în domeniul construcțiilor. Talentul meu muzical se rezumă la faptul că rețin foarte repede versuri și linii melodice din orice piesă pe care o ascult. Aș putea face un duet cu Andrei, dar cu siguranță dacă se întâmplă, vom ține piesa ca amintire în familie. Hobby-urile mele sunt muzica, aviația, gaming și călătoriile”, a povestit fratele lui Smiley. Abilitățile de manager ale lui Filip au reușit să aducă plus valoare companiei, astfel că în anul 2018, cifra de afaceri a ajuns la 2 milioane de euro.

Cu șase albume de succes alături de trupa Simplu și alte două ca artist solo, producții de film și televiziune, numeroase hit-uri lansate în calitate de compozitor și producător, Smiley este fără urmă de îndoială un cântăreț complet.

Însă puțini fani l-ar recunoaște în pozele din copilărie. O fotografie realizată pe 8 martie 1987 i-ar pune în încurcătură chiar și pe cei mai înfocați dintre ei.

Andrei Tiberiu Maria  a început ca solist în trupa Millenium 3 alături de Robert Dulica, Diu Ionuț Liviu (Boby) și Andrei Ropcea (Randi) cu care, ajutați de Ioan Gyuri Pascu, au lansat albumul intitulat D-but, produs de Ioan Gyuri Pascu și înregistrat la Studioul Migas, lucrând cu artiști de renume printre care Adrian Ordean, solistul trupei Compact, și Ioan Gyuri Pascu.

Când era mai tânăr, Smiley vorbea fără perdea despre sex. Într-un intreviu mai vechi, pe când era doar un puștan de 19 ani, a dezvăluit că îi place să facă dragoste pe muzică R&B. “Îmi place să mă adaptez la ritm. Mai ales schimbările de ritm sunt folositoare”, povestea fără pic de pudoare Smiley.

În 2007, Smiley a dovedit că are și talent de actor: a jucat în serialul “Un pas înainte”, acolo unde și-a început idila cu Laura Cosoi.

Prima iubire a lui Smiley, o colegă de liceu

Smiley este mare fan Michael Jackson, încă de mic copil, și are toate albumele lui. „Am crescut cu muzica lui, ştiu absolut toate cântecele pe care le-a scos vreodată”, spunea Smiley.

Prima iubire a lui Smiley a fost Olivia, o colegă de liceu care l-a cucerit cu frumusețea ei, ea fiind desemnată Miss Boboc. Olivia a și apărut în clipul trupei Simplu, “Oare știi”. „Prima mea dragoste din liceu era o fată frumoasă, deșteaptă, devreme acasă. Țin încă legătură cu ea, normal”, spunea Smiley.

Andrei Tiberiu Maria, adică Smiley, a început să cânte de la 10 ani

Și-a descoperit talentul muzical la vârstă de 10 ani, aprofundandu-și studiile în domeniu la Școală Populară de Artă și Liceul de Arte Dinu Lipatti.

A fost descoperit de Ioan Gyuri Pascu , care l-a ajutat să scoată un album alături de prima trupa în care a cântat, Millenium 3. Pe atunci avea doar 17 ani.

Cerebel a fost cel care l-a convins să facă parte din trupa Simplu.

În momentul în care a început idila cu Laura Cosoi, Smiley era implicat într-o relație cu modelul și prezentatoarea tv Sânziana Negru.

“Întâmplarea făcea că nici unul nu se simțea prea bine în relația în care era. Ajunseserăm la un punct în care eu nici nu mă mai recunoșteam. Atunci am zis «Stop!». La mine a fost mai greu, că nu puteam să mă despart așa: «Hai, gata!» Au fost sentimente la mijloc, nu a fost atât de simplu”, povestea mai demult Smiley.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp